Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2006, 10:42   #212
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

żart Dolora przejdzie, jak poprawi cytowanie XD

wyraźna dziecinność poreda jest zauważalna na kilometr dzięki temu, że się tak afiszuje

@Narkoman
duża czcionka odpycha
lekko powiększona o jeden stopień zwraca na coś uwagę, lecz jeśli jest w największych rozmiarach, to człowiek ma ochotę jej w ogóle nie czytać i ją dosłownie olać gdyż co on będzie zawracał sobie głowę jakimś 'wrzaskiem' i to całego dosłownie posta - jakby był tylko jeden wyraz, to by znaczyło, że jest to uwidocznienie, a jak calutka sentencja od a do z, to tak jakby ktoś sobie gardło nadwyrężał i prosił się o zrzucenie na głowę doniczki z kwiatkiem
problem ma raczej ktoś, kto pisze dużymi literami a nie ktoś kto nimi nie musi pisać
gdyż jeśli jest zmuszony do takiego środka 'perswazji' świadczy to o nieumiejętnym przekazaniu swych myśli normalnie, a przynajmniej na tyle, by ktokolwiek zwrócił na nie uwagę i wziął sobie do serca
to co duże nie przyciąga wzroku, lecz zasłania wszystko inne to tak jak z tym żartem "- widzisz las? - nie drzewa mi zasłaniają"

@Markizek
no.. trochę wątpię, gdyż pewnie nawet nie mieliście pojęcia, że polakiem byłam nie to, że się nie przyznawalam, lecz preferowałam używnie języka angielskiego do porozumiewania się i zbytniej uwagi nie zwracałam na wałęsające się stadka polaków choć pamiętam jak się zebrała taka spora grupka lowlvl'i i niczym szkółka na wycieczkę wybierała się huntować

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline