żart Dolora przejdzie, jak poprawi cytowanie XD
wyraźna dziecinność poreda jest zauważalna na kilometr dzięki temu, że się tak afiszuje
@Narkoman
duża czcionka odpycha
lekko powiększona o jeden stopień zwraca na coś uwagę, lecz jeśli jest w największych rozmiarach, to człowiek ma ochotę jej w ogóle nie czytać i ją dosłownie olać

gdyż co on będzie zawracał sobie głowę jakimś 'wrzaskiem' i to całego dosłownie posta - jakby był tylko jeden wyraz, to by znaczyło, że jest to uwidocznienie, a jak calutka sentencja od a do z, to tak jakby ktoś sobie gardło nadwyrężał i prosił się o zrzucenie na głowę doniczki z kwiatkiem

problem ma raczej ktoś, kto pisze dużymi literami

a nie ktoś kto nimi nie musi pisać
gdyż jeśli jest zmuszony do takiego środka 'perswazji' świadczy to o nieumiejętnym przekazaniu swych myśli normalnie, a przynajmniej na tyle, by ktokolwiek zwrócił na nie uwagę i wziął sobie do serca

to co duże nie przyciąga wzroku, lecz zasłania wszystko inne

to tak jak z tym żartem "- widzisz las? - nie drzewa mi zasłaniają"
@Markizek
no.. trochę wątpię, gdyż pewnie nawet nie mieliście pojęcia, że polakiem byłam

nie to, że się nie przyznawalam, lecz preferowałam używnie języka angielskiego do porozumiewania się i zbytniej uwagi nie zwracałam na wałęsające się stadka polaków

choć pamiętam jak się zebrała taka spora grupka lowlvl'i i niczym szkółka na wycieczkę wybierała się huntować
d.Taube