Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2006, 14:30   #224
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Dolor
było puste? a to nie był jakiś błąd PW? bo coś do ciebie wysałałam, między innymi z tym, abyś poprawił cytowanie i zmniejszył trochę literki
może jakieś zwiechy były i zjadło treść? O.o

@Markizek
tego osobnika raczej nie znam
ale jeśli chodzi o rotki, to w jaskiniach trolich górek siedziałam też przez jakiś czas, na takich lvl'ach, zdaje się 16-17'nastki, wyrabiałam wtedy skile 60 i 6+
a też czasem zdarzała się banda, co albo próbowała wybić akurat stworki na których się trenowało, lub trzeba było takich osobników pilnować bo nic do nich nie docierało, ani zwykłe słowa, ani prośba i trzeba było bardziej brutalnie dać znać jak nie należy się zachowywać..
ale zależnie od tego, co uczyniłeś i jak się zachowała ta 'baba' to mogłam być ja lub nie
gratz! najbliżej byłeś chyba mojej tożsamości

@Narkoman
jak już pisałam, są osoby, które to wywęszywszy wywęszyłyby za dużo a tego nie chcę, no i jak już coś postanowiłam - być w miarę incognito, to pozostanę chyba że sami wpadniecie na to kim jestem, a właściwie byłam, co takie proste chyba jednak nie jest

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline