Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zwieshu
wlasnie widze jak aktywnie uczestniczysz w dyskusji ma ona temat NOWA WOJNA a komentaz do mojego postu zeczywiscie sie do tego odnosi... ale przynajmiej zaszpanowales ze potrafisz znalezc bledy ortograficzne za***isty jestes twoja aktywnosc jest ponad przeciatna gz 4u
Niepozdrawiam
|
staram się aktywnie uczestniczyć w dyskusji lub chociaż ją śledzić z prostej przyczyny - gram tu i wole wiedzieć co się dzieje. - to jest moja wypowiedź. Zauważ, zaznaczyłem to, że nie tyle wielce jestem aktywny, co staram się uczestniczyć i przedewszystkim ją ŚLEDZIĆ. Ja wiem, że ludzie o twoim intelekcie nie rozumieją niektórych wypowiedzi, ale chociaż próbuj dojść do ich sedna. Za to ty nie wiesz zupełnie nic co się dzieje i piszesz głupie, bezsensowne, nic nie wnoszące do tematu posty. Nie mogę Ci tego zabronić, bo w końcu jesteśmy na forum, które służy do wypowiadania swoich opinii. Jak powiedział TheThunder... zgadaj się z Adaskowym i idźcie walczyć za ojczyzne!
Cytuj:
@ ty idioto
1 pzeczytalem fszyztko jus dafno
2 pise bsdury bo jzu mnie fkuszaja itioci co sie tu fypowiadaja
3 wogole bes sensu to jest <chyba jestes popier*olony> <==napewno
4 z nikim nie musze sie skumac zeby kogos isc bic
4 j*bie mnie to pokaz to pani z poolskiego moze ci 5 postawi
##
juz ostatni raz komentuje post jakiegos idioty wiec jak odpowiesz na moj post to to zignoroje bo zas zaczniesz spamowac forom bezsensownymi wypowiedziami
|
Buahahahahahahahahahhaha... Podstawowe pytanie. Kto tu jest idiotą? xD
PS. Ciesze się, że to twój ostatni komentarz.
Wybaczcie za offtoppic...