Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2006, 16:30   #741
jed
Użytkownik Forum

jed's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra

Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
jed ma numer GG 3489504
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zwieshu
wlasnie widze jak aktywnie uczestniczysz w dyskusji ma ona temat NOWA WOJNA a komentaz do mojego postu zeczywiscie sie do tego odnosi... ale przynajmiej zaszpanowales ze potrafisz znalezc bledy ortograficzne za***isty jestes twoja aktywnosc jest ponad przeciatna gz 4u

Niepozdrawiam

staram się aktywnie uczestniczyć w dyskusji lub chociaż ją śledzić z prostej przyczyny - gram tu i wole wiedzieć co się dzieje. - to jest moja wypowiedź. Zauważ, zaznaczyłem to, że nie tyle wielce jestem aktywny, co staram się uczestniczyć i przedewszystkim ją ŚLEDZIĆ. Ja wiem, że ludzie o twoim intelekcie nie rozumieją niektórych wypowiedzi, ale chociaż próbuj dojść do ich sedna. Za to ty nie wiesz zupełnie nic co się dzieje i piszesz głupie, bezsensowne, nic nie wnoszące do tematu posty. Nie mogę Ci tego zabronić, bo w końcu jesteśmy na forum, które służy do wypowiadania swoich opinii. Jak powiedział TheThunder... zgadaj się z Adaskowym i idźcie walczyć za ojczyzne!

Cytuj:
@ ty idioto
1 pzeczytalem fszyztko jus dafno
2 pise bsdury bo jzu mnie fkuszaja itioci co sie tu fypowiadaja
3 wogole bes sensu to jest <chyba jestes popier*olony> <==napewno
4 z nikim nie musze sie skumac zeby kogos isc bic
4 j*bie mnie to pokaz to pani z poolskiego moze ci 5 postawi

##
juz ostatni raz komentuje post jakiegos idioty wiec jak odpowiesz na moj post to to zignoroje bo zas zaczniesz spamowac forom bezsensownymi wypowiedziami
Buahahahahahahahahahhaha... Podstawowe pytanie. Kto tu jest idiotą? xD
PS. Ciesze się, że to twój ostatni komentarz.

Wybaczcie za offtoppic...

Ostatnio edytowany przez jed - 16-02-2006 o 16:33.
jed jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.