Temat: Bojkot Google
Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2006, 18:34   #50
Level
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Level, czy ty jesteś idiotą, czy coś w tym stylu?.
Nie, nie jestem, a ty jeżeli zaczynasz obrażać oponentów w dyskusji pokazujesz,ze w sumie masz niewiele do powiedzenia i skończyły się tobie argumenty

Cytuj:
Nie zgadzam się z wieloma rzeczami na tym świecie, ale podobne działania nikomu nie pomogą!
Nie pomogą? Skąd wiesz?? Ja jakoś słyszałem o przynamniej kilkunastu takich akcjach które się powiodły. Jedna ze słynniejszych to sprawa Exxon (wypadek takowca.)

Cytuj:
A Google to nie jeden człowiek, który o wszystkim decyduje.
Mógłbyś bardziej rozwinąć myśl?

Cytuj:
Właściwie nawet nie można sobie robić z tego żartów, bo nie znamy osoby prezesa Google. .
Nie można sobie robić z czego żartów (a może z kogo?)? I kto robi sobie żarty?

Cytuj:
To nie jest Gates czy Hugh Hefner, którego można oskarżyć o wszystkie złe decyzje.
...a B.Gates'a i H.Hefnera mozna?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Towlie
To zamiast robic cos bez głebszego sensu, idź uswiadamiac Chinczykow o Tybecie. Bojkot nic nie da, Google i tak zrobi swoje,
Jeju można 100 razy pisć,że nie chodzi o chińczyków i tybet,ale zapewne i tak wielu bedzie pisało co jest im wygodnie pisać, nie ważne,ze bez sensu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Towlie
Post był napisany nie wiem kiedy, w jakim celu i niewatpliwie był odpowiedziedzią na któres stwierdzeinie Levela tylko teraz ni juhc nie moge sobie przypomniec o co chodziło
Tak własnie wygląda twój post, jakbyś do końca nie wiedział o co tobie chodzi.
Level jest offline   Odpowiedz z Cytatem