Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2006, 19:58   #125
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palek Demon
Hiho.Niewiem czy dobry dział jak nie to proszę modów Aby przenieśli
Zamieszczam krótki wywiad z tetro

Ja: Czesc Czy masz czas i mógłbym zadać kilka pytać prowadze wywiad dla tibia.pl =]
01:47 Tetro Aurelius: k
Ja: Przedstaw sie krótko ile masz lat,skąd jesteś i kiedy zaczoleś pierwszy raz swoją przygode z tibią??
01:48 Tetro Aurelius: Mam na imię Tomek mam 17 lat zaczelem grać pierwszy raz w Tibie z 3 lata temu
01:49 Tetro Aurelius: jak Danubia powstala
Ja: jaką profesję wybrałeś na początku i co osiągnołeś lvl/skile
01:51 Tetro Aurelius: Moja pierwszą postacią był Paladyn 15 level którym trenowalem Sworda bo niewiedziałem co to jest Tibia a skile z 30/24
Ja:aha =) co cię pociągneło by grać dalej jak wiadomo tibia ze swoją grafika nieprzyciągała dużo fanów jednak teraz gra w nią mnóstwo ludzi ludzi
01:55 Tetro Aurelius: Hehe.Kolega pokazał mi tą grę i siedzieliśmy kiedyś razem na cafe i graliśmy tak dla beki aż zaczełem grać
Ja:co sądzisz na temat światów jak wiadomo są 3 rodzaje pvp non-pvp i pvp-e .pvp jak wiadomo system skuli...non pvp dużo thiefów i noobów którym wszystko uchodzi na sucho...a pvp-e to hardcore.Który z tych światów preferujesz?
01:58 Tetro Aurelius: Myślę że pvp ale szkoda że za mało wolno zabijać
01:58 Tetro Aurelius: ale jest dla normalnych ludzi
Ja:A co sądzisz na temat tibijskich oszustów ja sam najgorsze mniemanie mam o hackerach są jeszcze ci z macro i ci co scharuja wolisz uczciwa gre czy w jakis sposób kiedyś/teraz oszukiwales/oszukujesz?
Ja:wiele osób twierdzi że dzielisz konto pojawiły się takie tematy nie tylko na tibia.com
02:01 Tetro Aurelius: Hehehehehe
02:01 Tetro Aurelius: Daję ci słowo ze nie scharuje zobacz jak mam szkołe to 1 level na dzień robię siedze góra 9 h w dni szkolne.A jak jest wolno to jade jak sie da
02:02 Tetro Aurelius: A na Arcani mialem Hacka Straciłem 103 Ms ma teraz 1 level
02:03 Tetro Aurelius: Moim zdaniem ci co mówią że sharuje to zazdroszczą

02:03 Tetro Aurelius: i dlatego wymyślają takie coś i piszą na forum żeby Gm sprawdzał mnie
Ja:Na servie cieszysz się duża sławą starasz sie pomagać mniejszym lvl gdy pytają czy im pomorzesz albo odrazu dajesz ignore??
02:04 Tetro Aurelius: Pomagam heheh moja guildia mówi że protektuje 80% procent servera i jest troche zła na mnie za to
Ja: Na temat dzelenia kont było dużo dyskusji wiele osób twierdzi że to niemożliwe zrobić taki lvl w tak krótkim czasie i własnie ciebie osądzają o dzielenie konta
02:06 Tetro Aurelius: Zapraszam do mego miasta zaproszę kogoś i zobaczy u mnie w domu Ile potrafię wytrzymać
02:06 Tetro Aurelius: Mój rekord to 4 dni bez snu i mam świadków
Ja: no to ladnie niesądzisz że tibia stała się twoim nałogiem bo setki ludzi jest już uzależnionych w tym ja.Stopnie w szkole są gorsze i z rodziną inaczej sie uklada ?
02:09 Tetro Aurelius: Nie
02:10 Tetro Aurelius: Myślę że to nie prawda jak Stracilem swojego 103 MS to kolega do mnie zadzwonił i powiedział że mam hacka to ja nawet nie wbijałem sie na kąpa
02:10 Tetro Aurelius: tylko poszłem spać bo wiedziałem że już all stracone
Ja:Miałeś jakąś przerwe po hacku ??byleś zapewne zalamany?? czy odrazu wzięłeś się za 2 chara?
02:12 Tetro Aurelius: Hehehe nie byłem załmany poszlem sobie na Obsidie i zrobilem w 16 h jakieś 17 Master Sorca
Koledzy powiedzieli że jest nowy serv i odrazu poszedłem na kyre
Ja: I jak widać odrazu jesteś w czołówce =).Co sądzisz o pracy gmow czy dostałeś kiedyś bana za jakieś oszustwa...a może gmowie niesą zbyt czujni ?? i zamało banują graczy którzy używają macro?
02:14 Tetro Aurelius: Nie nie dostałem nigdy bana
02:14 Tetro Aurelius: chyba że pekowałem noob charami
Ja:a co sądzisz o ostatnim deadzie gdy zabił cię Yordiq Na necro (obecnie zrookowany;p) było wiele dyskusji na ten temat
02:16 Tetro Aurelius: Wiesz ja poszłem coś zjeść i kazałem 10 letniemu bratu patrzeć na monitor i jak coś bśdzie to ma mnie wolaś
02:16 Tetro Aurelius: i wołał ale nie dobiegłem
02:17 Tetro Aurelius: on coś tam ruszał
Ja:czy zamiezasz stosować Pa na servie czy gildia jest nastawiona pokojowo?
02:21 Tetro Aurelius: Moja gildia jest ok i nie mamy zamiaru zabijać ludzi.Tylko jak ktoś będzie wyzywał i bedzie chciał wojny będziemy się bić
Ja:czyli można uznać że kyra bęndzie wolnym światem?to niemacie na oku większej grupki ludzi aby ich hundet??
02:23 Tetro Aurelius: Nie
02:23 Tetro Aurelius: niezachodzą nam za skure nic nie robią grają bo grają

Ja:a zamiezacie bronić serv przed inną gildią która bęndzie stosować pa? czy pozostanie wam to obojęntne?
02:24 Tetro Aurelius: tak npewno tak
Ja:Ok Było mi miło może chcesz kogoś pozdrowić ?? i dzięnki za wywiad !!=)
02:26 Tetro Aurelius: Hehehe Pozdrawiam all NG Hail NG
02:26 Tetro Aurelius: i oczywiście Tibie.pl

ok Sorry za błędy Comment plx
JAKA SCIEMA JA TEZ GRALEM NA KYRZE OD SAMEGO POCZATKU I TETRO BYLES PONAD 7-8 DNI ONLLINE NIEBYLO CIE MAX 30-1H TO JEST NIEMOZLIWE I ALL O TYM WIE JESTES NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB I TYLE JA NIEWIEM JAK LUDZIE MOGA WIEZYC W TE BZDURY ?? NOO CHYBA ZE TY SPISZ W CIAGU DNIA PO 30min-1H ......
  Odpowiedz z Cytatem