Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2006, 20:22   #240
Silverman
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Silvera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Narkoman

PS2 dzis se uswiadomilem ze nie ma mnie w gildi ktora w 40 % istnieje dzieki mnie (byly thorin w 50 % jako ze ma pacc) i michal w 10 % jako pomyslodawca. nie zebym mial sie zabic jesli w niej nie bede, bo nie o to chodzi ( najwyzej pojde do imortali pozdro ) ale jak by tak ktos przekonal silvermana abym mogl dolaczyc to bylbym wdzieczny, bo cos mnie nie chca

imortal nadchodze ( only 10 lvls)

Pierwszy raz wypowiem sie w tym temacie ;p a wiec tak wymagania do moonchildren sa widoczne na tibia.com w dziale guilds ;p i nie tylko ja decyduje kto do glidi jest przyjmowany i kto z niej wyrzucany.
W sprawie Fantoma to powiem tyle nie lubie konfidentow ale kazdy postepuje jak chce. Osobiscie mi to wogule nie przeszkadza ze ktos ma wysokie skille ale innych moze to bolec ze ktos zdobywa to samo mniejszym wysilkiem nie wnikam rozmowa na ten temat rozpoczela sie na tej stronie (dla tych co nie czytaja calego temtu) http://www.forum.tibia.pl/showthread...=64542&page=15 wedlug mnie cala ta sytuacja nie powinna miec miejsca ale -.- skoro ma to rada dla tych co biora w niej udzial Pozwulcie powiedziec innym to co chca powiedziec bo moze to okazac sie wazne dla sprawy ;p i pamietajcie ze moga pojawic sie osoby ktore beda probowac sklocic nasza glidie (moonchildren ;p) NIE dajcie sie.
Hail.
Pozdrawiam all =)
Silverman jest offline