Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2006, 22:15   #243
Michałeq
Użytkownik Forum

Michałeq's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Na poczatku
Wisi mi all nawet ortografia. Mam w to w dupie. chce zebyscie wiedzieli cala prawde o tym przykrym zdarzeniu (wiem, wiem mam hunta i rooka xD)
otoz pewnego pieknego dnia, zaczelismy patrzec na tabele skili i ze zdziwieniem patrzymy ze fantom rbi kilka skilli na dzien. pisalismy, nic. Mowimy sobie "macro". zucilem haslo, zabic go noobcharami, moze sie oduczy, ale ligus stwierdzil ze zareportowal jakas babke za PA i dostala bana. Mielismmy we trojke ja ligus, hydrant zrobic raporta. Nie wiem czy oni zrobili, ja tak. i nie mam zamiaru sie wypierac bo jak mowilem to mi zwisa to tylko gra. Ja wyslalem. czy reszta tak zrobila to nie wiem. Ja w kazdym razie tak ( i w tym momencie mozecie mnie zrookowac xD) Potem Ligus choc sie wypieral ze raportowal, naglosnil sprawe na forum. po co - tego nie wiem. Teraz obaj sraja w majty, przepraszaja, a ze mnie robia kozla ofiarnego. Zreszta sie nie dziwie, tylko ja sie niczego nie wypieram zreszta... i tak gmy to oleja... Jak mowila lady: 50%+ ludzi jedzie na czitach. ja nie jade. wieksza przyjemnosc sprawia mi wlasnoreczne nabicie skilli.
Dzis lady dram cos zaczela ligusowi pier***ic ze flugalem na moradina, ze mowilem ze ligus czituje i ze on wyslal raport. o co biega, do teraz sie zastanawiam, bo ja tu nic nie kumam. kumam tylko to ze mialem czas do godz 22:00 na wybranie albo 40k okupu albo rookowania xD, co i tak szczerze olewam. Wole isc na laski niz grac w tibie

@Dolor
Jak skoncze z tibia to wiedz ze cie nie sypalem, jak dasz maila, przesle ci caly dialog z lady (troche postrzepiony bo kicki mam przez ch****ego neta) ale zawsze cos.

PS. nadal nie popieram czitow :>