Witam wszystkich użyszkodników forum
Ostatnio wpadłem na pomysł stworzenia radia internetowego
Tibia. Chciałbym poznać wasze skromne zdanie na temat mojego projektu

.
Muzyką klubową interesuje się od dosyć niedawna, bo od 2004 roku, lecz od razu coś mnie do niej przyciągnęło, podobnie jak wielu graczy to "coś" przyciągnęło do gry jaką jest Tibia

.
Większość populacji Tibijskiej stanowi młodzież w wieku 13-16 lat, choć jest też bardzo liczne grono graczy, którzy magiczną barierę 18 lat dawno mają już za sobą i nie chce mi się wierzyć, że nie słuchają oni od czasu do czasu jakiegoś gatunku muzyki.
Radio byłoby otwarte na prośby słuchaczy.
Od razu zaznaczam, że muzyka puszczana w naszym radiu nie byłaby zwykłą, potocznie nazywaną "techniawką". Szukam osób, które potrafią pracować w grupie oraz są kreatywne. Potrzebuje jednak waszego wsparcia!
House? Dance? Trance? czy też może Hip-Hop lub POP? Czekam na wasze propozycje!
Jeśli jesteś chętny do współpracy, pozostaw w tym temacie krótkie info o swojej osobie zawierające pseudonim artystyczny, wiek, ulubiony gatunek muzyki, krótką opinię na temat mojego projektu, co mógłbyś wnieść do radia swoją obecnością oraz oczywiście kontakt (e-mail lub GG), w ostateczności używajcie PW na forum. Przyda się pozytywna energia oraz szalony, dobry humor!
Kind regards,
Bunc.