Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2006, 23:51   #4
Radio Tibia
Użytkownik forum

Radio Tibia's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Warszawa

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Kiedy mieliby tego słuchać?
Podczas wolnego czasu, grania w Tibię czy też odrabiania lekcji. Możliwości jest wiele.
Cytuj:
Czy masz już serwer i jakiekolwiek doświadczenie w prowadzeniu radia internetowego?
Serwer wystarczy ponownie reaktywować, po prostu czekam na chętnych do współpracy . Rzecz jasna, doświadczenie posiadam. W moim radiu można było usłyszeć audycje na żywo z różnego rodzaju imprez szkolnych. Statystyki są nieważne, stawiam na jakość, ale jako ciekawostkę dodam, że rekord słuchaczy wynosił 74 osoby .
Cytuj:
(..) gdybyś też powiedział coś więcej o sobie (..)
Nazywam się Jacek, skończone zaledwie 13 lat .Moje zainteresowania to oczywiście muzyka oraz różnego rodzaju zagadnienia informatyczne (uczęszczam do klasy informatycznej w gimnazjum). Uważam, że jestem osobą otwartą i łatwo mogę "wkręcić się" w nowe otoczenie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
House/ Dance/ Trance z Tibia ma niewiele wspolnego, dodatkowo mozna to znalesc w innych stacjach.
Z tego co widzę to..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radio Tibia
Czekam na wasze propozycje!
Chodzi mi głównie o ciekawe pomysły dotyczące audycji w radiu, Wydarzenia ze Światów, Ciekawostki - pomysłów jest wiele, trzeba wybrać tylko te najciekawsze i najoryginalniejsze.

Kind regards,
Bunc.

Ostatnio edytowany przez Radio Tibia - 16-02-2006 o 23:53.
Radio Tibia jest offline   Odpowiedz z Cytatem