Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azaroo
Na 22 lv. nie przezylbys UE od Fingerouta 
|
To pewnie bylo GFB...
@wszyscy co pisza o laniu kogokolwiek na rl itp:
Jak was czytam to az mi zal pold*pki sciska, ze takie g*wno nam rosnie w kraju. Nic tylko byscie sie nap* w rl, albo tlukli(dla niekumatych - grali bezustannie) w tibie, a w wolnych chwilach pewnie jaracie blanty i chlacie lub lazicie po sklepach i kupujecie najmodniejsze spodnie z krokiem w butach i bluzy z kapturem bo sa 3lo 3lo 520 jarsy trendy jazzy i kazdy ziom musi takie miec...
Paldinka, patrzac na twoj sposob wypowiedzi i pe*alski avatar z morda jakiegos dragonbolowego idioty przezywajacego szok elekrtyczny nie wierze ze masz 19 lat, daje ci max 14.
Ja w tym poscie nie najezdzam na bb czy cos w tym rodzaju, a paladince sie oberwalo bo zaczal ten porazajaco zalosny temat wyrownywania rachunkow na RL. Poprostu jak czytam takie pier*oly to az mnie cholera bierze i na beltowanie mi sie zbiera, tym bardziej, ze takie glupie szczyle widuje czasem na ulicach... Jacy to oni nie sa 3lo z fajka w reku majac 13 lat, wrzucajac na staruszke, kopiac smietnik na przystanku, albo w grupie okladajac slabszego i np wyrzucajac mu buty na ulice... Oni sie wtedy chyba czuja bogami i uwazaja to za zabawne, pewnie niektorzy z was tez... brawo ;p