Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2006, 09:13   #6
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

a ja uważam że to śłaby pomysł. Oczywiście muzyka puszczana tam była by nielegalna bo nie spodziewam się żebyś miał kase na licencjie. Oczywiśćie tibia ma mało wspólnego z jaką kolwiek muzyką więc radio było by tibijskie tylko z nazwy chyba że co 30 min czytalibyście wiadomości przeczytane i przetłumaczone tibianews. Oczywiście radio nawet gdyby ruszyło to szybko by padło ponieważ coś czuje że ludzią nie straczy zapału na prowadzenie czegoś takiego. Ogólnie rzecz biorąc pomysł nawet niezły ale prawdopodobieństwo jego wykonania nikłe. Pytałeś sie czego słuchamy i wymieniłeś na przykład POP czy HIP-HOP a co z wielbicielami mocnego grania. Czy usłyszał bym tam metallice albo chociaż pink floyda ewentualnie U2. Trzeba myśleć o wszystkich.
ps. ponad to chyba nie było by zbyt wielu ludzi słuchających tego radia podczas gry w tibie ponieważ to strasznie zwalnia i były by niemiłosierne lagi. pps.Moje zdanie jest takie. Kto chce słuchać muzyki grając w tibie niech sobie włączy radio bądź muze z kompa. Chcesz założyć radio internetowe, zakładaj ale nie nazywaj go tibijskim
do Taube:fakt powstają i jest ich calkiem sporo co nie oznacza że są legalne, rozpowszechnianie treśći bez zgody autora to łamanie prawa. Nie oznacza to wcale że jestem jakimś maniakiem przestrzegającym prawo. Jak ktoś chce i wie jak sie do tego zabrać prosze bardzo, ale trzeba być realistą. Nazwa jak nazwa, równie dobrze mogło by sie nazywać "elo ziomy jestem spalony"

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Ostatnio edytowany przez Pacek - 17-02-2006 o 18:53.
Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem