Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2006, 09:30   #9
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

Pacek, mam takie pytanko do ciebie jeśli chodzi o licencje
a co powiesz o setkach radyjek, które sobie ludzie zakkładają, które sami tworzą? oni też nie mają licencji, a bronił im ktoś robienia tego? w tych czasach powstaje masa tego wyłącznie dlatego, że ktoś ma ochotę sobie radio zrobić
a nazwa.. jeśli jest tibijskie, to jeszcze nie łamie praw autorskich chyba tak bardzo.. mogłoby to być królicze króliki by się nie obraziły a tak będąc tibijskim - ale w tytule jeszcze fanowskim można by różne informacje sobie między piosenkami puszczać, wydarzenia z różnych serwerów, lub jakieś zabawne bardziej lub mniej rzeczy, jakie by się graczom przytrafił, a ci mogliby je przesyłać mailem lub gg prowadzącemu, który by mógł wykonać selekcję
więc nie tylko czystego news'a przeczytać, ale chodzi tu raczej o samych graczy a nie nowinki od jej

róbca co chceta z czym to się 'zje' zobaczą słuchacze, gdyż moje gusta są zbyt wybredne i zbyt obce na takie radyjka AENA rulez!

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem