Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2006, 09:41   #23
Bofedojo
Użytkownik Forum

Bofedojo's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk

Stan: Niegrający
Bofedojo ma numer GG 1439666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dedalek
Nie wytrzymam zaraz do h*ja wacława ciekawe czy jakby was tez hackneli to tez bys sie tak cieszył?? Ludzie pomyslcie co wy piszecie, cieszysz sie ze go hackneli bo mu k**wa zazdroscicie, i macie kompleksy ze on potrafi grac w przeciwnienstwie do was?? Moze zabil cie bez powodu a ty nie mozesz sie z tym pogodzic....to wyp***dalaj na Non pvp tam cie nikt lamo nie zabije. Nigdy nie życzylem, nie zycze i nie bede zyczyl NIKOMU hacka nawet najgorszemu wrogowi. Ta wypowiedz jest adresowana glownie do majka i innych ktorzy takie same poglady.

Ps. uwazam ze za takie posty jak napisal majk czyli" o jak to dobrze go hackneli" powinny byc bany gdyz jest to popieranie rzeczy nielegalnych i zabronionych w Tibia Rules.
zazdroscic? ciekawe czego? Potrafi grac? <rotfl> chyba laske o*******ic (i to tez tylko na cheatcie)... nigdy mnie nie zabil, ale nie lubie cheaterow, a paladinki szczegolnie, bo sie tym chwali i walil txty, ze nigdy nie bedzie mial hacka.
A Ty nie popierasz cheatowania?... wiec zastanow sie co mowisz...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Waluch
No ja popierma to co napisal w tamtym temacie Dr. Omader ,Paladinka mial odwage sie przyznac,jezeli by napisal ze robil to bez macro,to ludzie by i tak mowili ze zrobil z macro bo ani sie nie da zrobic bez macro,wiec chociaz mial odwage sie przyznac...
Eh... gdyby mial odwage to by wykasowal cheata ze swojego kompa i sie przyznal wszystkim... ^.-
<rotfl> kto powiedzial, ze nie da sie zrobic ani bez macro????? probowales kiedys?... a w ogole przeciez on nie tylko na ani uzywa cheatow... na tibia.pl byly jego zdjecia z lighthackiem

BTW.
Wali mnie to w jaki sposob go shackowali, ale dostal kare za jego zachowanie... powinien dostac bana, ale hack jest tez dobra kara...

Cya in another life brothers

Bofedojo jest offline   Odpowiedz z Cytatem