Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Geralt ze Spychowa
pajace gardza tymi ktorzy pacca nie maja?
ja przepraszam - dla mnie ludzie regularnie kupujacy pacc sa chorzy, i szczerze mi ich zal. Czy oni naprawde nie widza jak Cipsoft ich okrada? Za taka cene firma zwyczajnie robi glupkow z pacc-owiczow
A tak to uradowani gracze oddaja gruba kase i maja "lepsze expowiska". Ogarnijcie sie! 
|
100 zł za Fear czy HL2? Przecież to zdzierstwo! Jak można tyle kasy wydawać na głupie gry! Tacy ludzie są chyba chorzy i nie widzą, że Valve czy Monolith ich po prostu okrada! A tak to uradowani oddają grubą kasę i mają "gry z fają grafą". Przecież to sensu nie ma!
ps:
Nie piszcie mi tylko że HL2 czy FEAR są 1000% lepsze od Tibii bo mają lepszą grafę. Ja takie argumenty po prostu obśmiewam, dla mnie w grze liczy się tylko frajda z grania. A i w Tibii, i w HL2 miałem ją mniej więcej taką samą, tyle że w HL2 trwało to "trochę" krócej
ps 2:
A pacca raczej nie kupię, ale nie dlatego, że drogi, tylko dlatego, że CIPsoft mnie po prostu olewa. Głównie chodzi mi o komunikat z mojego podpisu. Skoro CIPsoft nie chce, by gracze mający "osiedlowy" net grali w ich grę (w innym temacie podałem sposób w jaki mozna by temu zaradzić nie ryzykując dania hakerom nowego sposobu na hackowanie) to nie. Nie będę się dopraszał. (tj. grac bedę dalej, ale kasa na ich kont nie wpłynie)