Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2006, 12:34   #754
Polli~
Użytkownik Forum

Polli~'s Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Poznań

Imię: Pollbull
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 121
Skille: 91-85
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985
To nie Cors Ent rozpętał wojne, on jedynie jest po przeciwnej stronie, a czemu? Sami się go o to spytajcie.
Wojna zaczęła sie baaardzo dawno temu, jakieś 2 lata ( miesiąc po tym jak powstała Azura czyjakoś tak, nie jestem do końca pewien ), a jak do niej doszło? Nie wiem, musieli byście spytać najstarszych graczy Azury. Obecnie wojna wygląda następująco: Wanted Vs. Vison & Terrorist Threats , Defenders of Fangorn Vs. Terrorist Threats i musze stwierdzić że ją... przegrywamy. Szwedzi ( tak się mówi o Vision/TT i ich dawnych nazwach ) już nie grali na Azurze, zostali wytępieni, ale za pomocą DOFu powrócili na Azure wmawiająć, że pomogą tylko wywalić Wanted z servera. Ale tak się nie stało, oszukali DOF, i teraz sobie poczynają na Azurze w najlepsze, a DOF? DOF jak narazie nie chce nam pomóc w wojnie, czemu? Sami się ich o to spytajcie.
Wiem jedno, jak ten statek pójdzie na dno, ja pójde razem z nim...

EDIT
Jeśli się gdzieś pomyliłem, to mnie poprawcie.
Buehuehuhuahuahuah
Zeus ty masz jakas amnezje czy jakis taki zespol ? -.-'
Co ty wogole pleciesz czlowieku....dzieki DoF wrocili ? Oszukali nas ?
Ktos z forumowiczow zbiera zapisy na kurs samodzielnego myslenia ?
Mi by sie chyba przydal, bo chyba to ja tu nic nie rozumiem...

Pozdro Polli~
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985
Tak to prawda, w Wanted są duże Levele, ale nie okłamujmy się. Dalipi - to jego 1sza wojna, i nie ma wprawy, a ludzie z lv ponizej 100 są łatwymi fragami. Vision i TT od dawna walczą, więc wiedzą co mają robić, a co nie. Brakuje nam zgrania i... DOFu który daje dupy >.< Już dawno powinien się przyłączyć do wojny.
Kto daje dupy ten daje, nie wiem jak byscie wygladali gdyby DoF nie przybiegl po chwili bo do tego czasu to padaliscie jak muchy i to Wanted by pierzchlo w ostatecznym rozliczeniu....podziekuj lepiej za uhanie.

Ostatnio edytowany przez Gimlos - 17-02-2006 o 16:18.
Polli~ jest offline