Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2006, 13:43   #2452
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladinka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 170
Paladinka ma numer GG 1234567
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Teleri
Niestety ta są polskie realia..
Raszpla ma racje, sam mam 15 lat i wiem coś o tym, ****a ludzie są w grupie to cfaniaki a na solo to ****a wymiekają. Idźcie się pozabijac, przynajmniej będzie spokój na danubia.

# Jeszcze dziwi mnie to szpanerstwo z papierosami, co to za idea zacząć palić w wieku 13 lat.
Racja racja popieram to no ale jezeli im zycie nie mile to ich juz problem ze sa niedo.... gnojami..i szczyca sie tym ze pala to cos.. ja nigdy tego scierwa nie palilem i nie bede i jakos mnie to nie boli ani mnie do tego nie ciagnie a gdy widze dzieciaka 1.40cm z fajem to az mam chec mu zapi... w ten zakuty lep i odluczyc go tego i owego jeszcze pare lat a dzieci beda juz sie rodzic z fajem w gebiei lufka w reku ehehehh

A co do ciebie panie Raszpla.. nie znasz mnie? nie wiesz co mam na mysli? nie znasz sytuacji jaka zaistaniala? to po co twoj komentarz tu?
A Spodnie bluzy itp sa po to aby je kupywac i modnie sie ubierac.. aby jakos wygladac .. jezeli na to nie wpadles jezeli uwazasz ze ubior to szpan to naprawde gleboko sie zastanow zanim cos napiszesz..
A co do avatoru wstawiam jaki chcem )) i nie obchodza mnie commentu innych na ten temat bo naprawde nie robi na mnie tego najmniejszego wrazenia i pewnie myslales ze po twoim super poscie zmienie go tak? ohh tak avator swiadczy o tym ile mam lat.. zalosne

"btw. ogarnijcie sie bo to co gadacie to w niektorych przypadkach przekracza ludzkie pojecie ;]
co jest zlego w biciu sie na rl albo paleniu blants :| ?
normalna rozrywka"
Szczera prawda hehe ale wiesz.. trafi sie czasami taki filozof ktory bedzie musial to skomentowac normalka..

narka.

Ostatnio edytowany przez Paladinka - 17-02-2006 o 14:03.
Paladinka jest offline   Odpowiedz z Cytatem