@Paladinka:
No teraz mowisz bardziej z sensem, ale tamten post wywolal u mnie wyjatkowo negatywne odczucia, gdyz jego poziom jest moim zdaniem zenujacy, co tez wplynelo na moja (moze niesluszna) ocene wieku. W kazdym razie mnie to i tak nie interesuje, bo w sumie to wiek o niczym nie swiadczy... Chodzilo mi o to bys sie zastawnowil nad tym co napisales (inni poruszajacy tamten temat tez).
Przyznaje, ze mnie ponioslo i w nienajlepszy sposob sie wyrazliem, ale jak czytam tego typu bzdury i jednoczesnie widze co sie dzieje na ulicach to mi sie poprostu noz w kieszeni otwiera, a poziom adrenaliny rosnie drastycznie ;p
Tibia to tylko(?) gra, a nie powod do okladania kogos na RL, nawet jezeli jest skonczonym bucem ;p
Spory mozna tez rozwiazywac w bardziej cywilizowany sposob (w przypadku Knaaka chyba najbardziej zabolalaby go ignorancja, a tak to on sie cieszy ze udalo mu sie kogos sprowokowac)
Aha, jeszcze jedno... ;p
Sorki za ten wjazd na avatara, ale jak juz wspomnialem ponioslo mnie, a postaci z dragon balla wyjatkowo nie trawie i nie moglem sie powstrzymac

Wcale nie oczekiwalem ze go zmienisz
No i zeby nie bylo, ze tylko pi*, zamiast dawac zdjecia, to zamieszczam jakis antyk:
EDIT:
Cytuj:
P.S Jestem troche zaja**** to wiesz i mam zlewe bo nie bylem w szkole
|
Ty to jestes naprawde ziom, zostaneisz moim autorytetem blx?
I co, jestes dumny z siebie? Jezeli tak to wspolczuje... Oby tak dalej, a ja juz dzis zycze ci udanych zbiorow zlomu na wysypisku smieci za te parenascie lat ;p