Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2006, 13:55   #2460
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladinka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 170
Paladinka ma numer GG 1234567
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raszlo
@Paladinka:
No teraz mowisz bardziej z sensem, ale tamten post wywolal u mnie wyjatkowo negatywne odczucia, gdyz jego poziom jest moim zdaniem zenujacy, co tez wplynelo na moja (moze niesluszna) ocene wieku. W kazdym razie mnie to i tak nie interesuje, bo w sumie to wiek o niczym nie swiadczy... Chodzilo mi o to bys sie zastawnowil nad tym co napisales (inni poruszajacy tamten temat tez).
Przyznaje, ze mnie ponioslo i w nienajlepszy sposob sie wyrazliem, ale jak czytam tego typu bzdury i jednoczesnie widze co sie dzieje na ulicach to mi sie poprostu noz w kieszeni otwiera, a poziom adrenaliny rosnie drastycznie ;p

Tibia to tylko(?) gra, a nie powod do okladania kogos na RL, nawet jezeli jest skonczonym bucem ;p
Spory mozna tez rozwiazywac w bardziej cywilizowany sposob (w przypadku Knaaka chyba najbardziej zabolalaby go ignorancja, a tak to on sie cieszy ze udalo mu sie kogos sprowokowac)

Aha, jeszcze jedno... ;p
Sorki za ten wjazd na avatara, ale jak juz wspomnialem ponioslo mnie, a postaci z dragon balla wyjatkowo nie trawie i nie moglem sie powstrzymac
Wcale nie oczekiwalem ze go zmienisz

No i zeby nie bylo, ze tylko pi*, zamiast dawac zdjecia, to zamieszczam jakis antyk:
(cut)
Wiem^^ i nie mysl ze teraz przez twego posta bede cie walic w tibi bo to nie ma sensu a ten post kierowalem do knaaka bo wiesz... gdy mi rokowali chara to ten szczyl wypisywal "ebuehehheeheheh ehehehheeheh do rooka ze s****ysynem" i za takie cos z mila checia bym mu lep roz***al o kraweznik a nastepnie kazal mu rookowac jego wlasna postac moze na 2 raz nauczyl by sie aby trzymac jezyk za zebami.. i tu nie ma roznicy czy to gra czy forum.. on wyraza swoja opinie i to co czuje .. a wiec za taka sliczna opinie moglbym mu ryj obic a to ze mieszkam tak blisko to powinien sie z tym liczyc i siedziec cicho..

Chyba rozumiesz o czym mowie.. bo nie jednego taka sytuacja by scisnieniowala 3maj sie i all postowicze .

I skonczy ten post o biciu sie bo zaraz wszyscy pozabijaja sie o temat na forum

NArka.

Ostatnio edytowany przez Raynold - 19-02-2006 o 01:32. Powód: Nie cytujemy zdjec!
Paladinka jest offline   Odpowiedz z Cytatem