Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2006, 15:18   #401
Naharth
Użytkownik Forum

Naharth's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Narcyzland

Poziom: 1
Domyślny

Klaymos/spec4rever - chyba stracilem ochote na jakiekolwiek dyskusje z szympansem. Wiec zupelnie nie wiazac tych dwoch spraw nie napisze do Ciebie juz ani slowa, jesli nie potrafisz zachowac kultury. Aczkolwiek dziwi mnie, ze potrafiles sie zarejstrowac na tibia.com o_O

Co do grozby 3 panow, to 'bring it' nie bede sie bal, bo takich maluczkich 'dzieciaczkuff' nie nalezy sie bac.

Co do czystek, to slyszalem jak np. pan(i) Tirensa umarl(a). Wybacz, ale ten nick jest cholern^e zenski, nie moge sie pozbyc takiego wrazenia Byla to dosc spora satyra. Takze slyszalem, ze ani Klaymos Elon ani Tirensa NIGDY nawet nie usilowali sobie pzlocka zarobic. 'they didn't even puff'. Potwierdza to moje teorie. :>

Oczernianie sie obu stron jest naprawde zrozumiale. Ale niech nikt nie zapomina, ze obie strony najczesciej sa sobie warte. Aczkolwiek zaznacze, ze nie lubie Fire z wielu powodow. Choc zawsze szanowalem czlonkow Fire. Teraz juz nie wszystkich, bo niektorzy nie zasluguja.

Ja gralem od samego poczatku/gram i zapewniam, ze wiem wiele. Nizahe ZAWSZE byl najwiekszym PA, bo zawsze mial wladze najwieksza. Ahazin/Ehazin to tez niezle ziolka byly zawsze. No ale oczywiscie Cosanostra tez. Pamietam, jak kiedys bil kogos, bo mial taki sam outfit jak on. Doh, po raz kolejny, jakby ktos nie 'umiec czytac', 'obie strony prawdopodobnie sa siebie warte'.

Czystki? Pa'owanie, zabijanie kolegow? Chociazby grozby Tirensy/spec4revera pod moim adresem. Lmao. Dlatego, ze nie potrafia rozmawiac.

Zasturion - mam nadzieje, ze wybrales zla strone do assl^ckowan^a.
Naharth jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.