Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2006, 19:11   #1
Kedlav17
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 12 2005

Domyślny Yeti - przypadek czy zrządzenie losu

Powiem wam jedno. Dopóki nie dowiedziałem się że Yeti występuje na lodowych wyspach nie spotkałem go. Ale jak dowiedziałem się że gdzieś sobie łazi i to bardzo rzadko to nabijałem się z kumpalmi że rozpykałbym go na luzach, ''los chciał'' bym to udowodnił. Oto Yeti we własnej osobie . Lot był cienki jak na taką bestię tylko snow ball, 2 meat i 16gp. Żegy go zabić użyłem podstępu ale pewnie nie chcecie tego słuchać. Powiem tylko że musiałem na chwile wlogować się knightem by go zwabić gdyż knight ma wystarczająca ilość zyć do takiej akcji. Oczywiście padł od hitów z SD

Powiem jeszcze że to groźna bestiai z pewnością z bliska zadałaby hit combat wynoszący około 500 HP. Ładuje z daleka snowballami dostałem hita 154 z protectiona amuletem, a do tego ładuje z bliska pewnie silny atak bo co jakiś czas koło jego nóg pojawiały się dymki w kształcie czaru Fire Wave (chyba wiecie o co chodzi). Jakby tego było mało to Yeti nie ucieka nawet jak ma red HP. Jeśli macie pytania to piszcie...

Ostatnio edytowany przez Kedlav17 - 17-02-2006 o 19:41.
Kedlav17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.