Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Zycze powodzenia w bojkocie google. Oba pomysly sa tak samo idiotyczne.
|
Nie korzystając z Google bojkotujesz ja,a jak zbojkotujesz ZUS? Jak widzisz znany jest sposób na bojkot Google,a na bojkot ZUS nie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
To dlaczego do tej pory nikt cię nie przekonał mimo iż "konkretne argumenty" były podane? Jesteś uparty jak osioł i za cholerę nikt cię nie przekona do zmiany zdania, ot co. A twoja postawa na tym forum pokazuje, że jesteś antyglobalistą.
|
Podaj więc definicje antyglobalisty wg.której mnie zaklasyfikowałeś, poztym podaj te rzekome argumenty. Uparty jak osioł? Wole byc osłem niż owcą
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Właśnie, że jesteś, choć nie zdajesz sobie z tego sprawy. Nie podoba się tobie, że Google dąrzy do kasy wszelkimi środkami, że dla zielonych da ocenzurować przeglądarkę, jak to inaczej nazwać?
|
Nie podoba mi sie hipokryzja,a nie samo dążenie do zysku.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Ten temat nie ma sensu. Jaśniej nie potrafię wytłumaczyć.
|
...a potrafisz jasno wytłumaczyc, kto cie zmusza do czytania tego postu? Pozatym jakbyś nie zauważył to post ten jest w dziale "O wszystkim i o niczym" czyli dyskusja pasuje jak ulał
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar
przeczytalem caly topic, sledzilem go na bierzaco i stwierdzam ze troche krecisz sie w kolko, Twoje agrumenty do mnie nie przemawiaja wiec skoncz juz katowanie tego tematu. bojkotu nie bedzie, przynajmniej nie na tym forum. poszukaj poparcia na onecie...
|
Fakt, musze sie czesto powtarzać żaby stale przypominać o meritum sprawy, gdybym tego nie robił to temat zszedł by na Dalailame, chiński mur i zupki chińskie.
No i to samo co do SuPeRMANa...kto cie zmusza do czytania tego tematu?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Piszesz ciągle, że 'brakuje wam argumentów' i takie rzeczy. W ten sposób pokazujesz, że to my nie mamy argumentów, ale nie o to chodzi - ty masz pokazać własne.
|
Pokazałem własne argumenty,ale wy je odrzucacie mówiąc "nie bo nie"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Nie by szerzyć komunizm i zło ale by mieć rynek zbytu. To prawda, że zbyt moralne to nie jest ale czy ktoś kiedykolwiek powiedział, że biznes jest moralny?
|
Czy ktoś powiedział,ze biznes ma być moralny? Tak, dawno temu np. Adam Smith i wielu innych. Jedynie w doktrynie libertarianizmu biznes jest pozbawiony jakiejkolwiek moralności.