Temat: Bojkot Google
Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2006, 21:25   #67
Level
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Zycze powodzenia w bojkocie google. Oba pomysly sa tak samo idiotyczne.
Nie korzystając z Google bojkotujesz ja,a jak zbojkotujesz ZUS? Jak widzisz znany jest sposób na bojkot Google,a na bojkot ZUS nie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
To dlaczego do tej pory nikt cię nie przekonał mimo iż "konkretne argumenty" były podane? Jesteś uparty jak osioł i za cholerę nikt cię nie przekona do zmiany zdania, ot co. A twoja postawa na tym forum pokazuje, że jesteś antyglobalistą.
Podaj więc definicje antyglobalisty wg.której mnie zaklasyfikowałeś, poztym podaj te rzekome argumenty. Uparty jak osioł? Wole byc osłem niż owcą

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Właśnie, że jesteś, choć nie zdajesz sobie z tego sprawy. Nie podoba się tobie, że Google dąrzy do kasy wszelkimi środkami, że dla zielonych da ocenzurować przeglądarkę, jak to inaczej nazwać?
Nie podoba mi sie hipokryzja,a nie samo dążenie do zysku.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Ten temat nie ma sensu. Jaśniej nie potrafię wytłumaczyć.
...a potrafisz jasno wytłumaczyc, kto cie zmusza do czytania tego postu? Pozatym jakbyś nie zauważył to post ten jest w dziale "O wszystkim i o niczym" czyli dyskusja pasuje jak ulał

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar
przeczytalem caly topic, sledzilem go na bierzaco i stwierdzam ze troche krecisz sie w kolko, Twoje agrumenty do mnie nie przemawiaja wiec skoncz juz katowanie tego tematu. bojkotu nie bedzie, przynajmniej nie na tym forum. poszukaj poparcia na onecie...
Fakt, musze sie czesto powtarzać żaby stale przypominać o meritum sprawy, gdybym tego nie robił to temat zszedł by na Dalailame, chiński mur i zupki chińskie.
No i to samo co do SuPeRMANa...kto cie zmusza do czytania tego tematu?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Piszesz ciągle, że 'brakuje wam argumentów' i takie rzeczy. W ten sposób pokazujesz, że to my nie mamy argumentów, ale nie o to chodzi - ty masz pokazać własne.
Pokazałem własne argumenty,ale wy je odrzucacie mówiąc "nie bo nie"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Nie by szerzyć komunizm i zło ale by mieć rynek zbytu. To prawda, że zbyt moralne to nie jest ale czy ktoś kiedykolwiek powiedział, że biznes jest moralny?

Czy ktoś powiedział,ze biznes ma być moralny? Tak, dawno temu np. Adam Smith i wielu innych. Jedynie w doktrynie libertarianizmu biznes jest pozbawiony jakiejkolwiek moralności.

Ostatnio edytowany przez Level - 17-02-2006 o 21:28.
Level jest offline   Odpowiedz z Cytatem