Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2006, 00:07   #28
Zenon Burcymucha
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Xantera
Poziom: 13
Skille: 16/19
Poziom mag.: 12
Domyślny

Cytuj:
Powiem jeszcze że to groźna bestiai z pewnością z bliska zadałaby hit combat wynoszący około 500 HP.
Grubo przesadziles, 500 hp to maksymalny dmg od demona z melee, wiec totalnym nieporozumieniem byloby, gdyby takie hity bil yeti.
Oto jego ataki wraz ze statsami:
Close combat (until 190 HPdamage), Range combat Yetimagic (175 damage), Snowballs (140 damage)
Jak widac, maksymalne combo yeti wynosi zaledwie 505 hp, wiec jest niewiele lepsze niz dragona. Yeti to nie jest jakis bardzo silny potwor i nie ma co sie go bac.
Cytuj:
snowballami dostałem hita 154 z protectiona amuletem
Snowballs (140 damage)
Tak wiec oszukujesz.
Cytuj:
a do tego ładuje z bliska pewnie silny atak bo co jakiś czas koło jego nóg pojawiały się dymki w kształcie czaru Fire Wave (chyba wiecie o co chodzi)
To jest:
Range combat Yetimagic (175 damage)
Jak widac gorzej niz fire wave draga.
Cytuj:
Jakby tego było mało to Yeti nie ucieka nawet jak ma red HP.
To akurat ulatwia zadanie knightowi. Bo knight raczej nie ma ochoty ganiac za potworem, wtedy ciezko mu sie z uhem wstrzelic, tak zeby jednoczesnie nie zwolnic biegu.
Cytuj:
Bo myśle że chodzi ci oto by ładować w niego z daleka
Knightem tak samo mozna w niego "ładować".
Cytuj:
a mzoe zakryles traya bo masz tam ikonke z bota jakiegos?
A jakby mial to co?
Predzej program do edycji screena moze tam miec, bot nie przeszkadzalby ogladajacym, edytor juz tak, bo wiadomo, ze moze byc fake.

@topic:
Co do screenow to oczywiscie sa to fake, co do tego chyba nikt nie moze miec watpliwosci, bo sa tak amatorski zrobione ze nawet okienka nierowno wyciete, pomijajac cala reszte. Grafikiem dobrym nie jestes. To wyciecie okna default to juz szczyt amatorstwa.

@Kedlav17:
Double postow od groma, brak umiejetnosci edytowania postow, spamerstwo - "prosimy o bana dla tego pana ".
Cytuj:
Jeśli wasza waira opiera się tylko na tym co widzicie to w Boga też nie wierzycie.
Ja jestem ateista i w boga nie wierze. Zatkało kakao?
Cytuj:
Czemu niewidać ile yeti waży skoro przy nim stoisz?
No dokladnie, to juz szczyt glupoty, specjalnie wrzucil screena zeby udowodnic swoja racje i walnal takiego błęda. Teraz juz nikt ci nie uwierzy, o ile wczesniej ktos wierzyl chociaz troche.
Cytuj:
nawet jesli chodzi o wage stan kolo beczek daj look tez nie bedzie pisac ile wazy Jest tak w duzo przypadkach!
Chyba cie porąbalo? Wlasnie ze bedzie pisalo ile waza beczki i tutaj tez powinno pisac.
Cytuj:
Zapewne kiedyś zabiłeś buga i kliknąłeś look i wyskoczyło ci ile waży. Jak byłeś na cyklopie to już trudniej bo jego zwłoki leża na kilku że tak powiem kratkach, tak samo było z Yeti może źle stanąłem nie wiem, chociaz loot widać.
LÓL, przestan juz, bo jak zle klikniesz to nie wyswietli sie tez napis, ze to jest yeti, albo masz nazwe yeti i wage, albo jak zle klikniesz to masz ze to jest floor/earth/mud czy jakies inne podloze, inna opcja to fake.
Cytuj:
a gdzie yeti lol?
On go podobno zabil, wiec to nie tu sprawdzisz.