Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2006, 00:44   #41
Cer'is
Użytkownik Forum

Cer'is's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 1+
Skille: Nie ma.
Poziom mag.: 5+
Cer'is ma numer GG 8663851
Domyślny Wojna

Ja tam sie z wami nie zgodzę dzis byłem ogladac dzialania "wojenne" na pohu i co poprostu mala grupka ludzi z L&O siadzili w dziurze na pohu a n00bki z Twi staraly sie ich nie wypuscic gm wpadl zbanowal blokujacych noob charow i ...
nic to trwalo na tyle dlugo ze all z twi dalo loga zostal wladimix sanei i drasen osobiscie im powiedzialem ze juz powinni sobie zalozyc chary na tamtym nowym servie i dostalem hunta lecz i tak uważam ze czas Twi sie skonczyl juz nie sa tacy swietni pvp jak kiedys poprostu upadaja a jak oni upadna to thoria bedzie lepsza bo i Niah i Bex'y I Kayantris oraz Pasha nie sa tak podli jak ci z twi L&O musi wygrac bo jak przegraja to nikt juz nie bedzie mial zadnych szans na ciekawa gre na tym servie a ty Karajakataka powinienes bardziej popierac Jariaza który dzisiaj sellal jak powiedzial 1 z pierwszych gsow na servie Dla mnei ta wojna jest skonczona Twi przegra bo wszyscy 50+ sie zbiora wkoncu i ich pokonaja oni sie chytaja juz "ostatnich desek ratunku" bo na wojnie przyszli z 20+ LVL wiec nie jest z nimi dobrze

Cer'is jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.