Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2006, 04:00   #56
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Nie bede oryginalny mowiac, ze szkoda...

Jak dla mnie to Fishii zbloczyl tego orshabaala, watpie zeby padl, to byl kwestia chwili, zeby ten orshabaal padl...

Krecilem sie tam na poczatku z moimi sd, ale po ponad godzinie czekania, az ktos zluruje go(przemilcze fakt, ze kolo sdkerow/uherow i Fishiego krecilo sie ze 20 noob charow, ktore mogly posluzyc do lurowania, ale po co? Lepiej stac w miejscu i sie podniecac -.-"") znudzilo mi sie, spakowalem kompa i ruszylem tylek do kumpla, jak dotarlem to sie dowiedzialem, ze juz po wszystkim :/

Pozniej byla druga proba "zabicia" Fishii sie zebral, ludzi sie znalazlo troche, Dzitzy poswiecil zycie lurujac orshabaala, ktory zniknal 5 minut pozniej -.-""
Szczyt chamstwa -.-""

No i szkoda, ze nie udalo sie rolffa ubic, a juz byl strapowany w pewnym momencie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matekk fst bolt
Lol ale ten knajt mial skile .Wogóle niezorganizowane
Pfff.... Powiedzial 30 palek z 67 dista...

Co do ludzi co sie czepiaja skilli blokera: zal wam dupy sciska? On z takimi skillami dal rade blokowac, wiekszosc z was bez bota by sie uhem nie trafilo w takiej sytuacji.

I nie! Moj nick to nie Virgo de'Drom! To kumpla postac!
Juz i tak biedny cierpi bo go ludzie o pacc mecza, a ja nie jestem samobojca zeby sobie takiego nicka wziac... On wzial taki przez przypadek, mial mi domek drugi tylko trzymac, potem sam zaczal grac
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem