Nie bede oryginalny mowiac, ze szkoda...
Jak dla mnie to Fishii zbloczyl tego orshabaala, watpie zeby padl, to byl kwestia chwili, zeby ten orshabaal padl...
Krecilem sie tam na poczatku z moimi sd, ale po ponad godzinie czekania, az ktos zluruje go(przemilcze fakt, ze kolo sdkerow/uherow i Fishiego krecilo sie ze 20 noob charow, ktore mogly posluzyc do lurowania, ale po co? Lepiej stac w miejscu i sie podniecac -.-"") znudzilo mi sie, spakowalem kompa i ruszylem tylek do kumpla, jak dotarlem to sie dowiedzialem, ze juz po wszystkim :/
Pozniej byla druga proba "zabicia" Fishii sie zebral, ludzi sie znalazlo troche, Dzitzy poswiecil zycie lurujac orshabaala, ktory zniknal 5 minut pozniej -.-""
Szczyt chamstwa -.-""
No i szkoda, ze nie udalo sie rolffa ubic, a juz byl strapowany w pewnym momencie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matekk fst bolt
Lol ale ten knajt mial skile .Wogóle niezorganizowane
|
Pfff.... Powiedzial 30 palek z 67 dista...
Co do ludzi co sie czepiaja skilli blokera: zal wam dupy sciska? On z takimi skillami dal rade blokowac, wiekszosc z was bez bota by sie uhem nie trafilo w takiej sytuacji.
I nie!
Moj nick to nie Virgo de'Drom! To kumpla postac!
Juz i tak biedny cierpi bo go ludzie o pacc mecza, a ja nie jestem samobojca zeby sobie takiego nicka wziac... On wzial taki przez przypadek, mial mi domek drugi tylko trzymac, potem sam zaczal grac