Cytuj:
77 shieldingu, vamp shield, godzina z bs w lapie, godzina z ss. 2 guardy atakujace, sredni dmg otrzymywany z bs mniejszy o jakies 10-15%.
|
No to klamiesz, bo wcale tak sie nie dzieje. Ja dluzej sprawdzalem i czesciej. Nie wciskaj kitow. Niech inni uzytkownicy forum tez to sprawdza zanim tobie uwierza, bo prawdy nie mowisz. No chyba ze miales pecha trzymajac ss, ale jednak mysle ze to nie prawda.

Zaloze sie ze w ogole nie sprawdzales, ba, jestem tego pewny.
Cytuj:
Ty mi mowisz ze to przypadek/ fart / co tam chcesz, ja tobie ze twoje 'bez roznicy' to przypadek.
|
Tylko ze ja nie sprawdzalem jeden raz w ciagu 2 godzin, tylko duuuzo razy w ciagu 10 godzin albo dluzej. Niemozliwe ze mam ciagle farta ze slabsza bronia, bo to bylby taki fart jak 10 mpa pod rzad z demonow.
Cytuj:
Koles z Amery testowal wariant tarcza+kolejne bronie klasy sword, w zakresie dmg w granicach grubo ponad 5k, wiec pare godzin nad tym spedzil. Wyniki pokazywaly jasno ze knife + demonka << bs + demonka. Wierz lub nie..
|
Bzdura, widocznie za krotko sprawdzal, ja na pewno sprawdzalem dluzej niz do 5k damage i nie jednym razem tylko. Podaj link, screen, filmik lub cokolwiek innego zebym mogl to zobaczyc.
Cytuj:
Na warlockach expi kilka % graczy.
|
Kazdy chce byc wsrod tych kilku % graczy. Oni z axow wala duzo mocniej niz ze swordow.