Temat: War!!!
Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2006, 12:02   #21
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

@Konzbi - mozliwe ze sie wbije na nowy swiat bo od piatku bede mial wolne (wkoncu koniec roboty i upragniony zasilek ) a to mi da czas zeby sobie szybko wbic lvl. Jesli moi znajomi z obsidi sie tam przeniosa to pewnie sie tez tam wbije

@obsidion - nie wnikam kto cie zabijal a kto nie, ja zabijalem debili bez wzgledu na narodowosc i nie uwazam zeby polak ktory pkuje noobow w carlin zaslugiwal na litosc bo jest polakiem. Do szwedow tez nic nie mam , bo sam narod nie jest niczemu winny, mannow i jego paru kolegow widza poprostu dobra zabawe w zabijaniu innych i tu jest problem (to czy to szwedzi czy brazole nie ma w tym wypadku znaczenia) nigdy nie jestem przeciw narodom tylko przeciw ludziom i nigdy z narodami tylko z ludzmi (na obsidi poznalem wielu za***istych ludzi z egiptu , na shiverze z brazylii i wenezueli) Nie zwalczajmy narodowosci tylko powszechna glupote.

@ Slyth a ty czasem dragonslayer nie jestes ?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.