Witam. Zamieszczam tutaj moje prace(stare, starsze i nowsze)
Rysowane ołówkami(jakie tylko są pod ręką, czasami niechce mi sie uzyc temperówki) Niektóre prace wymagały czasu wiec byly rysowane w domu, niektóre robiłem kilkanaście minut, robiłem je na lekcjach, jak większość.
Rysuje tylko jak najdzie mnie wielka rządza i wena twórcza

(co wystepuje rzadko)
Niektóre rysunki przeszły pare filtrów i pierdół w Photoshopie, odrazu mówie że nieznam się zadobrze na photoshopie, a szkice koloruje szybko, także nie są zbyt dopracowane.
Jednak jeśli coś nowego powstanie to odrazu zamieszcze.
Jeszcze nie wszystkie zamieszcze.
Stary rysunek, jak widać przerys z książki Warhammer
Szybki rysunek ludka w szkole, do którego później na innej lekcji dorysowałem tło.

A to po szybkim małym kolorowanku.
Następny szkolny szkic, tyle że ten zajął mi więcej lekcji

No i po kolorowanku
Następna praca na lekcji, wprawdzie zaczynałem rysować od głowy lecz nie miałem pojęcia co będe rysował, zresztą przeważnie jak nie mam pomysłów to zaczynam rysować byle kółka, a potem 10 innych pomyslów wpada do głowy i tak coś tam wychodzi.

No i kolory
Następny szybko narysowany rysunek
Tę osobę chyba znacie

Założyłem się z kolegą że mi dobrze wyjdzie, nadtym spędziłem naprawde dużo czasu, ale opłacało się.
Ostatni rysunek który robiłem, tzn zacząłem robić.
Smoczek, prosze nie czepiac sie jesli cos w nim nie gra, rysowalem go wylacznie z wyobrazni, mial on przedstawiac pewna scene w ktorej mial byc przywiązany łańcuchami które trzyma kilku ludzi.