Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2006, 18:10   #62
Blanca
Użytkownik Forum

Blanca's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Wawa

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: zapomniałem :]
Poziom: 29
Skille: 21/26:P
Poziom mag.: 36
Domyślny

Cytuj:
Jeśli wasza waira opiera się tylko na tym co widzicie to w Boga też nie wierzycie.
A ja jestem ateistą i co i co i co?????? I w Boga nie wierze

O ile co do istnienia yeti ( w tibii ) nie mam wątpliwości, bo sam się spotkałem, to już co do autentyczności tych screenów mam duuuże wątpliwoście, wręcz jestem pewien tego, że to fake-i. A teraz dowody potwierdzające moją teze:
1. Steel force nie istnieje
2. źle wycięty default
3. CZARNA MAPA- kompletnie nie wierze w twoje alibi- to co, po każdym kroku obniżasz mape o 1 poziom? Bo żeby wyjść z pz i zabić yeti, musiałeś się ruszyć, tak więc mapa by wróciła do normy. A może to miejsce jest tajne i chcesz je ukryć?? a- większość wie gdzie yeti może się zrespić b- patrząc na twoje screeny [ironia]NIEMOŻLIWE[/ironia] jest domyślenie się gdzie to było
4. ukryta godzina- nie dziwie się że ukryłeś. Mi jak robie sceeny, glosy w mojej głowie tez mi tak każą. Mówią , że przez godziną ONI mnie znajdą i dopadną.
5. i na koniec- VIP. Też się nie dziwie, że ukryłeś(patrz punkt 4 ) No i na dodatek ktoś mógł by się dowiedzieć, że ~20lvlowy sorc go zabije, bo ~20 lvlowy sorc to zagrożenie jakich mało. Ja, jak dowiedział bym się, że chce zabić mnie 20 lvl sorc w tibii, to chyba uciekł bym do Ugandy albo Nigerii

a teraz moje przypuszczenia co do screenów-
a)wziąłeś jakiś swój screen, na którym byłeś w zupełnie innym miejscu, tak więc przerobiłeś mapkę na czarno. Hity i yetiego wyciąłeś z innego obrazka, pewnie znalezionego na forum- sądze, że jak poszukało by się, to znalazło by się obrazek w takimi samymi hitami, lootem i ustawiniem yeti. Nawet nie postarałeś się o eq swojego knighta- sądze, że miał byś lekkie problemy z dojściem do pz w takim eq...
b) to OTS

Po prostu chcialeś , aby ludzi na forum czuli rezpekt do ciebie, że potrafisz utłuc yeti, no ale nie poszło jak chciałeś, tylko zupełnie odwrotnie, więc co i raz zerkasz na temat i denerwujesz się że w oczach coraz więcej osób tracisz szacun...

edit: zauważyłem jeszcze jedną rzecz, której chyba nikt jeszcze nie zauważył zobaczcie na krew na obrazku 2 i 3. Na 3 powinien być podobny układ plam jak na 2, a jest ich tam o więcej niż o połowie mniej. Dodatkowo trup przy samym pz- koleś popłynął statkiem, i wyszedł widząc, że jest obok yetim po cyzm odrazu padł? Ciekawe Z tego co wiem, krew wsiąka tak szybko tylko na otsach...
No chyba że zabiłeś yeti, poczekałeś ~3 minuty żeby krew wsiąkła i dopiero wziołeł loota Sorry, ale twoje argumnety ssą (sux)

Imagine how it would be to be at the top making cash money
On tour all around the world, tell stories about all the young girls

Jeżeli ktoś patrząc na mój profil uważa, że jestem dziewczyną, no to cóż- jestem zmuszony wyrwać mu serce. Wybacz

Ostatnio edytowany przez Blanca - 18-02-2006 o 18:30.
Blanca jest offline   Odpowiedz z Cytatem