Cytuj:
Jeśli wasza waira opiera się tylko na tym co widzicie to w Boga też nie wierzycie.
|
A ja jestem ateistą i co i co i co??????

I w Boga nie wierze
O ile co do istnienia yeti ( w tibii

) nie mam wątpliwości, bo sam się spotkałem, to już co do autentyczności tych screenów mam duuuże wątpliwoście, wręcz jestem pewien tego, że to fake-i. A teraz dowody potwierdzające moją teze:
1. Steel force nie istnieje
2. źle wycięty default
3. CZARNA MAPA- kompletnie nie wierze w twoje alibi- to co, po każdym kroku obniżasz mape o 1 poziom? Bo żeby wyjść z pz i zabić yeti, musiałeś się ruszyć, tak więc mapa by wróciła do normy. A może to miejsce jest tajne i chcesz je ukryć??

a- większość wie gdzie yeti może się zrespić b- patrząc na twoje screeny [ironia]NIEMOŻLIWE[/ironia] jest domyślenie się gdzie to było
4. ukryta godzina- nie dziwie się że ukryłeś. Mi jak robie sceeny, glosy w mojej głowie tez mi tak każą. Mówią , że przez godziną ONI mnie znajdą i dopadną.
5. i na koniec- VIP. Też się nie dziwie, że ukryłeś(patrz punkt 4

) No i na dodatek ktoś mógł by się dowiedzieć, że ~20lvlowy sorc go zabije, bo ~20 lvlowy sorc to zagrożenie jakich mało. Ja, jak dowiedział bym się, że chce zabić mnie 20 lvl sorc w tibii, to chyba uciekł bym do Ugandy albo Nigerii
a teraz moje przypuszczenia co do screenów-
a)wziąłeś jakiś swój screen, na którym byłeś w zupełnie innym miejscu, tak więc przerobiłeś mapkę na czarno. Hity i yetiego wyciąłeś z innego obrazka, pewnie znalezionego na forum- sądze, że jak poszukało by się, to znalazło by się obrazek w takimi samymi hitami, lootem i ustawiniem yeti. Nawet nie postarałeś się o eq swojego knighta- sądze, że miał byś lekkie problemy z dojściem do pz w takim eq...
b) to OTS
Po prostu chcialeś , aby ludzi na forum czuli rezpekt do ciebie, że potrafisz utłuc yeti, no ale nie poszło jak chciałeś, tylko zupełnie odwrotnie, więc co i raz zerkasz na temat i denerwujesz się że w oczach coraz więcej osób tracisz szacun...
edit: zauważyłem jeszcze jedną rzecz, której chyba nikt jeszcze nie zauważył

zobaczcie na krew na obrazku 2 i 3. Na 3 powinien być podobny układ plam jak na 2, a jest ich tam o więcej niż o połowie mniej. Dodatkowo trup przy samym pz- koleś popłynął statkiem, i wyszedł widząc, że jest obok yetim po cyzm odrazu padł? Ciekawe

Z tego co wiem, krew wsiąka tak szybko tylko na otsach...
No chyba że zabiłeś yeti, poczekałeś ~3 minuty żeby krew wsiąkła i dopiero wziołeł loota

Sorry, ale twoje argumnety ssą (sux)