Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2006, 21:02   #419
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aonik
Fire sie Zbiera i potrafi szczyscic kazde miasto wiec mi nie *******, wiem co potrafi nizahe bo gram od pierwszego dnia serva... Jush wole Tengu nish zasrane Fire i tego pedala Nizahe ...

dokladnie xd nikt nie wie o tym servie tak duzo jak my xD wszyscy co tu grali od paczatku wiedza co roobi nizahe i jego podwladni, ktorzy tworza fire

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frolik
ktos kiedys powiedzial ze w wojnie wszystkie chwyty dozwolone...oszustwo ze strony cosy~ hmm moze i nie ma honoru ale czego sie nie robi aby wygrac wojne... Fire nie jest takie swiete...
btw Volltio tez atakowal moich kumpli...wiec nie ma co sie zalic...
zgadzam sie z kolega up

Huh, a co zrobil nizahe z jimbobem??;o albo co zrobili kumple Nizahe (jego podwladni) ktorzy byly w avis i chcieli wojne wygrac?? schakowali najlepszego na tym servie, POLAKA!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gothican
omfg grales od poacztaku a teraz juz nie grasz z tego co mowisz
skoro teraz nie grasz to nie wiesz co sie dzieje!
lazi Tengu zabija kazdego kto mowi do Fire "hi" -.-
to sa dopiero PA -.-

Wszyscy Noramalni co grali tutaj odeszli po wojnie avis vs nemesis i sunblade.. uwierz mi.. Ci co tu zostali albo nie maja czasu na granie w tibie zeby zmieniac serva (tak jak ja), albo maja protka u fire..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salzar Exonios Salvator
Tenegu tez ma PAerów i to wile. Najlepjej dla morgany bedzie jak obie gildie sie zrookuja moze w tedy zapanuje spokuj na tym swiecie. ;p
dokladnie xD najlepiej zrookowac cale fire, i 1/4 tengu..xD zrookowac tych co zniszczyli serva podczas wojny avis vs nemesis..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aonik
To Ty Ostry Kozak Jestes 22 Lvl zabiles ulala ..... jak jeszcze powiesz ze to byl sorc i stal na afku to wogle kozak jestes ^^ dawaj zabij jaki 60+ za to ze cie wyzwal cfaniaku, by nizahe cie wyzywal to bys nawet mordy nie otwrzyl co dopiero bic kozaku ... zal mi cie bo masz mozg 5 latka >.<
haha, you rox menz

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tirensa
Nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj!Ale wyjaśnie ci jemu chodziło o to że boje sobie pz locka zrobić więc pokazałem mu fraga z wczoraj...A nizahe nie ubije bo go lubie(zresztą wątpie żebym miał szanse ale bóg wie xD)ale za niedługo udowodnie ci że 60+ zabijam też jak tylko dostane invita i bedzie next bitwa.

poczekaj az sie wojna skonczy xd zobaczymy jak sie rozwinie wasza "przyjazn' z nizahe xd jak to ujal Aonik "pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize"..xd

btw, jak chcesz pokazac ze jestes dobry ubil mnie xd czekam xd

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IceMaster :)
@ Tirensa

Chcesz inva? :>
Odpowiedz w grze
do Ice Sluga
(załatwiłem inva jush chyba 3 czy 4 kolesiom )
JA CHCEM INVA BLZ
11:34 Osamek: i kto tu noob jest?
11:34 Ogothoss: GETUR
janou jest offline