Heh dawno mnie tu nie bylo. Widze ze duzo sie zmienilo , wiec postanowilem napisac posta. Wszystkie lizy dupy zostaly juz skrytykowane (jaka szkoda a ja tak bardzo chcialem ale chyba juz nic nowego do tego nie dodam ) . Jednak jeden pomysl mi sie podoba , a mianowicie to z tymi 20 levelami , bo to wcale nie jest taka glupia sprawa a w ten sposob nasze nobki z forum moglyby sie odgryzc za swoje dedy , tylko , ze nie trzeba atakowac kazdego szweda lecz tych ktorzy czyms zawinili w ten sposob bedziecie mogli sie odgryzc , a kilku niskich leveli chocby z 10 15-20 moze na luzaku u***ac jakiegos nobowatego 40 typa . Powodznia . A co do wojny to chyba jednak nie przegrywacie patrzac na aktywnosc szwedow . Mataca exmind manur itp gowno expia. Zreszta kto nie wierzy niech sprawdzi na erigu . No i te 2 bany to duzo wiecej niz dedy , ale moze sie nie znam jesli jest tak to niech mnie ktos poprawi . A paru ludzi z vision ostanio za***alo mojego kumpla za nic i chcieli wyludzic kase a to chyba swiadczy o tym ze krucho u nich z kasa . Nie beda mieli na blessy

. Powodzenia w wojnie