Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Everlasting Mercy
4 dni nie miałem kompa a tu z 14 ston zrobiło sie 31. Godzine to wszystko czytałem ... A tak juz bardziej na temat silvery. Uważam pomysł rekina na robienie polskiej gildi za bezsensowny poniważ juz istnieje takowa , a jesli beda takie 2 to jestem pewien ,że zadna nie bedzie silna gildia (teraz też jest teoretyczny podział-immortal dragons i moonchildren). Jeszcze porusze temat "zenho" na silverze jest okolo 14 osob z 100 lvl + ale pamietajcie że około 5 z tych osob można liczyć jako przeżytek  . I jeszcze jedno New Wild On na julerze natrafiło na opór (utworzono gildie "justice legue of julera" która stawiła im czoła) u nas jeśli zenho postanowia przejąć władze nie natrafia na żaden opór. I tak jako ciekawostka kiedy 90% z was nie było na silverze wszyscy high lvl byli w gildi "wild on" puźniej jednak był rozpad i rozpetała sie wojna ale to już zupełnie inna historia 
|
Czytam i czytam.... i niewiem czy plakac czy sie smiac

Na poczatku HAIL IMMORTAL DRAGONS!!!, nastepnie widze ze wypowiedzi kompletnie wymijaja sie z celem zalozenia tego postu

)
To bylo po pierwsze primo po drugie, zenho nigdy nie beda "wladcami silvery" poniewaz poniekad ... te bry( w wiekszosci) nidojda nigdy do porozumienia i caly czas tacza sie miedzy nimi wojny*
*- osobiste porachunki itp...
Pozatym zauwazcie ze jeden z najbardziej wplywowych zenho a mianowicie Aikozenho ( jakos tak) jest tutorem czego wy napewno niewiedzieliscie a jak widomo TUTOR to juz szanujacy sie gracz i on do pozadku tam moze doprowadzic

, tak wiedz niewszyscy zenho to po***y
Co do sprawy gildi polskiej to oczywiscie udac sie NIE MOZE.
Zapewne wiekszosc z was wie ze "normalnych" graczy poslkich na silverze jest malo, co gorsza odpadaja i odchadza.
Tacy jak holy bubox i thorin tham szukac mozna ze swieczka.
Jezeli by zebrac polakow ktorzy wiedza co i jak z tibia( mam na mysli 'nie noobow') to moze takowa by powstala ale byloby w niej ok. 10 osob xD
OK teraz reasumojac sry za bledy, pisalem z kafei i maja tu lipna kalwaiature
POZDRO DLA POLAKOW

\,,/,(-.^),\,,/