Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2006, 23:25   #4881
Ciabar Di'Vaio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 225
Poziom mag.: 82
Domyślny

Ku*** ludzie wy macie na***ane w głowie

~~Witmac
Ty widzisz co piszesz ?? Bo chyba nie
1. Jezli bym wszedł za urwisem odrazu dead
2. Dlaczego obwiniacie za to sorcow. Po h** szło 15 knightow jak uczestniczylo 10 w tym. Dlaczego bo wejściu Bomawa, Paździocha, Komara jak i Rycerzyka (nie wspominajac moim zdaniem o głupim pomyśle wpuszczając urwisa na pierwszy ogień) nie weszła reszta knightow.
3. Wszytko idze na sorcow, a druidzi sa bez winy ?? ( dowiedzialem się wczoraj ze plan polegał na wejściu wszytskich knightow a za nimi dopiero sorci i wraz z nimi drudzi ktorzy mieli leczyć)
4. Sorci ponosza wine ale od czegoś to sie zaczeło (knights)
5.Chwalicie Gale (nie mam jej nic za złe) ale moim zdaniem on już nie chail patrzec jak my pisalismy zeby knighty wchodzily, wszedl i od razu padł tak samo byloby ze mna.
6. Po co wogule bralismy br jak z tego co widzialem to nawet nie podziekowali, a do tego zaj***** zamieszanie robili

OBWINIAJCIE MNIE, BO SZCZERZE TO MNIE TO WALI
A NAJBARDZIEJ MNIE WKUR*** TO ZE JAKIEŚ NOBY PISZĄ CO ONI BY TAM NIE ZROBILI I SZUKAJA WINNYCH CO WAS TO OBCHODZI ?? MACIE W TYM SWÓJ UDZIAŁ BO Z TEGO CO WIEM TO CHYBA NIE !!!!!!!!!

WIĘC PROSZE TYCH CO NIE SĄ W MIESZANI W TO O N/C

Aha zapomniałem czegoś dodać

Sorki Tym ktorzy padli, ale sam komar powiesz ze jak bym wszedl wtedy
jak wyżeście weszli na początku, bez otwartego tp to bym padł. Poprostu 70% knightow nie wykonało tego co miało zrobić.

~~Tharek
A co do tego ze po urwisie mialy wejść sorci to chyba głupota
jak daleko siegam pamiecia rowniez
zaczynalismy od zera"

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 19-02-2006 o 02:55.
Ciabar Di'Vaio jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.