@Dr. Omader
Omader taktyka jakas byla ale nikt jej nie przestrzegl jak zobaczylem jakie zamieszanie tam sie zrobilo to nie wiedzialem co robic wolalem juz tylko czekac. Respect dla Rycerzyka bloczyl ten syf na dole w kacie przez 5 min. na czacie Grevamby nawet pisał help ale kazdy stal a sam nie wiem czy bym cos mogl zdzialac. To tyle tego mozecie mowic ze Adik zrypal ale mnie to nie obchodzi zrobilem co moglem potem i jakos to wyszlo.
Acha pozdrawiam pana co napisal o mnie "Adik looter nie bloczyl demonow a kradl loot" moze ci chodzi o tego 2 na doublespawn ? W niego strzelalem tylko sobie z explo moze o tego na demon hellu pierwszego? Nawet nie zdarzylem otworzyc nie bylo gp juz. Moze o te 2 na demon hellu, jednego z nich bloczylem bo przerzucil sie na mnie na yellow podbiegl crius oprozniwszy tego 2 bo juz zabili otworzylem gada patrze stealth ring po pol sec juz nie bylo nawet kasy moze o tego ostatniego co kolo tp tłukli heh to nie ja go wyrzucilem z kolka bo nawet nie mialem dostepu jak juz 8 osob bylo wokol niego to nie wiem dlaczego ktos pisze takie glupoty pewnie ten co nie mial w tym zadnego udzialu i szukal winy innych to tyle.
aDiK~