Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2006, 09:43   #319
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Everlasting Mercy
4 dni nie miałem kompa a tu z 14 ston zrobiło sie 31. Godzine to wszystko czytałem ... A tak juz bardziej na temat silvery. Uważam pomysł rekina na robienie polskiej gildi za bezsensowny poniważ juz istnieje takowa , a jesli beda takie 2 to jestem pewien ,że zadna nie bedzie silna gildia (teraz też jest teoretyczny podział-immortal dragons i moonchildren). Jeszcze porusze temat "zenho" na silverze jest okolo 14 osob z 100 lvl + ale pamietajcie że około 5 z tych osob można liczyć jako przeżytek . I jeszcze jedno New Wild On na julerze natrafiło na opór (utworzono gildie "justice legue of julera" która stawiła im czoła) u nas jeśli zenho postanowia przejąć władze nie natrafia na żaden opór. I tak jako ciekawostka kiedy 90% z was nie było na silverze wszyscy high lvl byli w gildi "wild on" puźniej jednak był rozpad i rozpetała sie wojna ale to już zupełnie inna historia
Pomysł tworzenia nowej gildi wcale nie jest bezsensowny. Jezeli rekin zalozyl by jakas dobra gildie, to sadze ze MoonChildren wiekszosc osob wlasnie do niej przejdzie...