Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2006, 17:00   #47
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
no właśnie ja też jestem za legalizacją każdych narktyków od 18 lat bo czysta amfa czy inne używki nie szkodzą tak jak mieszanki bo towar czysty qpić jest prawie niemożliwe.a z reszta zgadzam się z Sorcerer Maciek
Szkodzą, co prawda nie tak bardzo jak amfa + dodatki (gdzie amfa stanowi z 10% całości), ale też szkodzą uszkadzając mózg i narządy wew. Dragi są tylko dla ludzi co sie boją iść przez życie, i nie potrafią sobie w nim poradzić. Trzeba być ograniczonym dupkiem, żeby dragi brać. Sam raz zapaliłem tylko maryche i wcale nie było tak fajnie jak każdy mówił, że chachawka itp. Szkoda mi było tylko straconej kasy. Chcecie bieżcie, ja wam nie zabronie. Dorośniecie to (może) zmądrzejecie.

Co do wywiadu z Bodkiem to słyszałem to już dawno temu. Najlepszy motyw był z rodzicami co własne dziecko wszamali. N/c...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scorcerer
/.me sądzi, że narkotyki są dla frajerów, którzy są za ciency, żeby przeżyć życie.
Święte słowa. Pozdro Scor~
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Ostatnio edytowany przez Grue - 19-02-2006 o 17:02.
Grue jest offline