Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2006, 17:43   #48
DominikGonzo
Użytkownik Forum

DominikGonzo's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2004

DominikGonzo ma numer GG 2154974
Domyślny

Ja zioło pale ponad rok, od tego czasu odstawilem alkohol, mialem problemy z jąkaniem, denerwowalem sie poprostu np. przy mowieniu cos nauczycielowi itp. Wiązało się to takze z dziewczynami... Trawa w pewnym stopniu zmieniła moją psychike (w duzym stopniu na na +), bardzo rzadko mam problem z stresem.
Akurat w te ferie zaopatrzylem się troszke lepiej wiec prawie co dziennie pale 2-3dupy. Może i mam jakieś defekty których nie potrafie zauważyc, jednak napewno nie są one olbrzymie poniewaz mam 3 braci starszych, nie palących, tylko jeden troszke wiecej pije, czasami jak ma juz odjazd to cos zapali.
Drugi malo pije, a trzeci prawie wogole. Wiedzą ze pale, nie robią mi uwag ze cos ze mna nie tak, wiec jestem jakby pod kontrolą, wszystko jak narazie jest wporządku.
Nie licząc tych feri moje palenie nie jest za częste, przeważnie jest tak że pale co dwa tygodnie, wieczór piątek i wieczór sobota i to jest nie wiecej niż 3-4lufy na te dwa dni.
Co do pana wyzej "chachawka". Ma się ją, zalezy to po pierwsze od jakosci, slyszalem i to pewnie prawda, ze czym czystsza tym naprawde jest smieszna czapa i wyluzowana, akurat w moim regionie jest czesto takie zioło, niektore robily inną czape, nie wiadomo co sie dzialo wogole itp.
Jednak testowalem, w innym regionie trawa calkiem inaczej pachniala,moge powiedziec ze az cuchla, niesmakowala i kompletnie rylo banie... Ze smiechu praktycznie nie bylo nic. Tutaj potrafie usiasc sie i skrecam sie ze smiechu, moge isc do matki czy ojca i normalnie gadac, po niektorych towarach nie idzie byc normalenym, normalnie sie zachowac, nawet spojówki nie robią sie czerwone, po niektorych są BARDZO CZERWONE.
Aha i na koniec. Czuje ze jakbym chcial skonczyc to bym mogl, LECZ nie mam zamiaru, mam dosc budzenia sie rano na kacu, tu przynajmniej budze sie z bananem zamienilem alkohol na bake. Jedyne co pije to czasami ginger.
DominikGonzo jest offline