Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2006, 18:18   #53
DominikGonzo
Użytkownik Forum

DominikGonzo's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2004

DominikGonzo ma numer GG 2154974
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aval'yah
Nie brałem, nie biorę, nigdy nie zamierzam brać, nigdy też nie zrozumiem tych ktorzy biorą. Jak już ktoś napisał- narkotyki są dla ludzi słabych, często chcących przez to pokazać jacy są "kul" i "dżezi".

Co do marihuany- moim zdaniem wszystkie te argumenty o jej rzekomej nieszkodliwości są wymyślane przez samych palaczy, którzy chcą w ten sposób usprawiedliwić, zbagatelizować swój nałóg.
Znasz osobe która powiedziala że bedzie jarać czy cpac??
Słów "nigdy nie wezme" nie można brac go pod uwage, masz 90% szans ze sprobojesz, Chyba że nie tkniesz fajki i nie zaczniesz sporadycznie pic, bo we wiekszosci to jest pierwszy krok zeby sprobowac czegos innego.
Wiem po sobie. Nie powiem ze jaranie nie zniszczy ci zycia, dzisiaj jesz chipsy, a za 30lat mozesz sie dowiedziec ze byles na cos chory a chipsy w tej chorobie pomagaly, a pakują je w torebki i mozna je dostac w kazdym sklepie, moze troche glupi przyklad, ale daje cos do myslenia. W moim przypadku narazie jest spoko, moze mam niekiedy odlamy,ale to dzien max dwa po paleniu, pozniej jest juz normalnie. Mało sie dowiesz nie probojąc, jednak po pierwszym paleniu bez super towarzystwa mozesz NIC nie poczuc.
Nikogo niechce zachecac do palnia, bo napewno lepiej nie palic, nie pic itp.
w wiekszasci trawa napewno szkodzi, lecz naprzyklad mi to pomoglo.

Na***iesz sie do stopnia w ktorym pamietasz prawie wszystko, na drugi dzien gadasz z kumplami " Ale lufa byla" i opowiadacie sobie co kto robil.
Podobnie jest po czapie za ponad piątym paleniem. Pozniejsze palenia totalnie to zmieniają, przysiadasz sie z kumplem i wlasciwie z calego wieczora wyciagasz 2 rzeczy o ktorych gadasz ze zarąbiscie bylo, reszte zamykasz w sobie bo wydaje ci sie ze jak to powiesz to bedzie to malo smieszne i sensowne a wogole nie jestes w stanie opisac swojej fazy, powiesz ze albo sie smiales caly czas, albo nie wiedziales co sie dzieje w "ciul" no i ze bylo DOBRZE W ......
DominikGonzo jest offline