Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2006, 19:42   #1518
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zenon Burcymucha
No to mozna zrobic 20 lvl, a pozniej zaczac skillowac do 85/85, masz 4 mlvl i cie pk juz nie zabije, no chyba ze jestes newbie i na 20 lvlu masz 3 mlvl.
Zatem jeśli 20 lvl wbiję szybciej niż mi zdąży wpaść 4 mlv, to jestem newbie? Ciekawe podejście. Jakbym na 8 lvl zrbobił 50 mlvl, to pewnie według ciebie bym wymiatał?
Cytuj:
Wiele razy juz 50 lvl knight z dobrymi skillami i eq zszedl na hunterze, bo mial pecha i trafil na jego mocne combo, na ktore nie byl przygotowany.
Z czego niby hunter wali to combo?
Cytuj:
OMG, ja przez cale swoje zycie skillowalem tylko na zwyklych potworkach i na szybkosc wcale nie narzekalem nigdy, jak umiesz sie dobrze ustawic to caly czas cie bija 2 potworki. A monk to szajs, nawet go trafic nie moglem z fire axa na full defie majac skille 75/75. Dla knighta ghoul 100 razy lepszy. Ale i tak najszybciej sie robi skille na potworkach normalnie ciebie bijacych.
Najlepiej chyba skillować z innym graczem - można trenić non-stop, dopóki się żarcie nie skończy i można dopasować ilość uderzeń tak, żeby skille rosły najszybciej.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem