Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2006, 20:36   #26
Mr. Legenda
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 02 2006

Brak ikony

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez /\/\ienki
Zazwyczaj nie pisze na tym forum, nawet na nie nie wchodze bo wiekszosc postow jest pozal sie Boze i wogole sa tu takie nooby ze szkoda ich nawet zalowac ale teraz to juz przesada.
Niestety z tym sie musze z toba zgodzic ze wiekszosc osób na tym forum to poprostu nooby, mozna powiedziec ze to dzieciaki tak jak aldruhn, ale rózni ich tylko to ze nie maja takiego lvlu jak on

Em nie expi tylko kiedy eli jest online, expia praktycznie ciagle, jesli zaloguje sie wiecej osób z animy to wtedy przestaja z tego co zauwazylem ale czego tu sie dziwic? a dzis jesli nawet ich tylu bylo to nie okłamuj sam siebie, bo masak tylko czekal na noob charze wraz z innymi ludzmi ;] a jesli em nie czuje sie na siłach mam namysli to ze jesli pujda w tym momencie walczyc np. na haxela który ma skula zaraz lognie masak z innymi i wiedza ze dostana w dupe wiec po co maja go bic? zeby zaraz pasc jak zaloguje reszta animy? Mogles zrobic 3lvl hmmmmmmm watpie zebys zrobil, najwyzej w nocy kiedy wiekszosc osób spi, ale ty jestes zmeczony expem i ci sie nie chce, bo zrobiles te 117lvli i jestes tym zmeczony, ale inni ludzie w twojej gildi maja lvle podobne do twojego i nie sa zmeczeni bo nie zrobili nawet polowy z tych lvli który maja teraz i skoro mozecie dalej expic to dlaczego oni nie expia? przeciez przed wojna expili caly czas i nie wygladali na zmeczonych

Mówisz ze em oszukuje bo uzywa jakis niezgodnych programów, 1 slysze, ale skoro juz wypominasz ludziom to ze oszukuja to zastanów sie najpierw nad swoja gildia, nad masakrowcem który po tym jak padl (a bardzo latwo mogl uniknac tej smierci) stwierdzil ze on sam nie da rady i chara lepiej da w lepsze rece do ludzi z lepszym pvp i nie tylko nad nim sie zastanów ale nad innymi ludzmi równiez, wypominasz ludza z em ze część z nich kupila niedawno chary i teraz sa napaleni na exp, a w animie tez jest sporo takich osób jak juz wczesniej powiedzialem.

Co do eliegi i ravena, ja nie propaganduje tego co oni mi mówią bo ja z nimi nie rozmawiam, i na zadnych innych forach nie pisze o tym co tu dzis napisalem.

Ostatnio edytowany przez Mr. Legenda - 19-02-2006 o 20:40.
Mr. Legenda jest offline   Odpowiedz z Cytatem