Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2006, 01:23   #461
Cortez Blackheart
Użytkownik Forum

Cortez Blackheart's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 90~
Skille: 93
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IceMaster :)
Coś mi się wydaje że to zaczyna być nudne cały czas nooby spamują że wolą Tengu i że liżemy dupe Nizahemu
wcale tak nie jest w/g mnie Tengu nie zasłużyło na żaden szacunek
znam dużo więcej przykładów hamstwa niż Ty znasz u Nizahe
pozatym jesteście Polakami bez honoru
kto się podlizuje szwedom...
jesteście raczej bez honoru i nie macie za grosz miłości do ojczyzny
Polacy bez honoru bo sa za Szwedami? Idac Twoim tokiem myslenia Ciebie rowniez mozna nazwac Polakiem bez honoru bo jestes za Anglikiem w sumie. Bo wydaje mi sie ze wszyscy zdaja sobie sprawe z tego ze Fire glownie kreci sie wokol Nizahe Inferno... ktory jak powszechnie wiadomo jest Anglikiem.

Poza tym to jest tylko gra i nie powinnismy w niej rozdzielac ludzi na Polakow i nie-Polakow... bo jednym z zadan Tibii jako gry bylo wlasnie przeskoczenie tego typu barier, danie mozliwosci poznawania ludzi z roznych zakatkow swiata... a nie hermetyczne trzymanie sie ze 'swoimi'.

W kazdym razie takie jest moje zdanie... a co do wojny to jestem w pelni neutralny, gralem na Morganie w pierwszych dniach, pozniej opuscilem server i teraz od miesiaca znowu tu gram... przez tak dluga przerwe ciezko mi sie okreslic pod czyimy 'rzadami' wolalbym grac na Morganie.

Pozdrawiam,
Cortez.
Cortez Blackheart jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.