szarer czy nie szarer, na pewno prostak. do tego trudno go zrozumiec, za duzo tam "*", "hahah","xd". choc gdyby nie te znaki to juz nic nie daloby sie zrozumiec.
i nie "szlem" czy "poszlem" tylko szedlem i "poszedlem" - to nie pierwszy tego typu blad wiec w koncu pora chlopaka uswiadomoc.
i jesli taki baran ma rzadzic na serwie, to coz dobrego na temat tego serwa mozna powiedziec? chyba tylko tyle, ze wiekszego dna nie da sie zaliczyc.
tetrusiu, zamiast uswiadczac nas zaklamanym smiechem pojdże po rozum do glowy i zacznij poswiecac mysleniu tyle czasu co grasz. a moze zmienie o tobie zdanie i powiem, ze przynajmniej sie starasz. nie kazdy musi byc bowiem geniuszem, czy tez przecietniakiem(tu akurat w pozytywnym tego slowa sensie) ale wierz mi ze jak tylko stlumisz strach przed wiedza, to jestes w stanie pojac arkana nie tylko jezyka polskiego ale i kultury osobistej.
oczywiste, ze twa natura z usposobienia jest raczej przekorna i czy wyjdzie ci to na zdrowie czy pewniej zaszkodzi postepujesz zgola odmiennie niz inni ci radza. paradoksalnie, ta podla cecha moze byc ci ratunkiem. uzmyslow sobie tylko zes debil i kazdy o tym przekonany,ze nic dobrego juz z ciebie ine bedzie, ze ani rozumu ani kultury juz w przyszlosci nie zyskasz i procz dna nic wiecej nie jest ci pisane. a reszte pozostaw przyrodze. to ona przysposobila cie w ow przekorna nature i ona cie skloni do tego by innym moc udowodnic, ze sie myla. wtedy po raz pierwszy w zyciu postanowisz sie czegos nauczyc
i chocby zdolnosci nie starczaly a progres bylby marny to i tak jestem pewien ze zyskasz wiecej i szybciej inteligencji niz zyskales expa swoim charem.
a teraz kilka slow o szacunku. masz wysoki lvl co omze byc przedmiotem podziwu innych, ale nie szacunku. podziwiac mozna twoj upur, wytrwalosc i to ile innych rzeczy poswiecasz dla tej postaci. ale to jeszcze za malo na szacunek.
szanowac ciebie za walory umyslu czy ducha tym bardziej nie sposob: twoja inteligencja nie rzuca na kolana, choc faktycznie glowa moze rozbolec, a kultura osobista to...w ogole znasz to pojecie?
zatem zrozum wreszcie, ze pewne progi sa dla ciebie za wysyokie i jelsi ine chcesz sie narazac na to ze probojac ktorys przekroczyc z loskotem padniesz jak dlugi daj sobie na wstrzymanie, zacznij sie zwracac do innych z szacunkiem,a przynajminej bez zenujacyh: smiechu i bluzgow.
mam nadzieje, ze juz wiesz dlaczego pojawil sie tu niniejszy post i dlaczego zostales tak przeze mnie potraktowany.
wprawdzie internet jest an0onimowy i nie bedziesz musial swiecic oczyma przed wieksza widownia, ale i tak doznasz uczucia wstydu(szczegolnie gdy zlosc juz przeminie) a twoi koledzy otwarcie lub nie utwierdza cie w nim.
podsumowujac: nie rob innym tego co tobie nie mile. naucz sie kultury
i uzywaj jej w kontatkach z innymi, a twoj dzien bedzie pogodniejszy