Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2006, 13:12   #30
Panicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
Domyślny

Sorc czy drut teraz po updacie jest spox,wandy i rody daja mu straszna przewage nad innymi profesjami ,bo nic ci nie da skill ani eq na magie.
Knight tez jest niezly ale trzeba sie niestety wyskilowac,a w przypadku pvp-e jak padniesz 4 razy w pare minut i skill spadnie o 5 to sam wiesz ile czasu poswieciles na zrobienie 5 skili i sie zniechecasz niestety,ze nie wspomne jak wypadnie np.BS czy GS czy inne drogie cacko to zyc sie odechciewa

Po co sie zachwycacie takim fiftym ?,skoro juz razcej nie walnie z UE
Palek tez niezle combo moze wsadzic walac dodatkowo z run,i to juz na nieduzym lvl (np.bolt 30 hp + hmm 20 hp =50 hp),a zrobic lvl do walenia z UE to masakra na swiecie pvp-e.Chyba ze masz duuuzo cierpliwosci i protka znanego.
.
Ale sam wiem po sobie ze jak masz noob chara do Pk to lejesz na jakies protki,nawet jak ma protka z 100 lvl i walisz typa jak masz mozliwosc.Niech cie nawet zrokuja jak loot byl oplacalny
Robisz nowego noob chara albo grasz swoim mainem
Byle sie oplacalo
Nie da sie grac jednym charem jak chcesz popekowac i rozwijac postac na pvp-e.
Czy ktos pamieta np. Kurt-Erik ?Znany pker z Thais ,ja go pamietam 40 lvl a widzialem go ostatnio z 15 lvl.
Moja taktyka jest taka na pvp-e:Glowny char do rozwijania i noob chary do pkowania zeby byl fun i loot

Ostatnio edytowany przez Panicz - 20-02-2006 o 13:18.
Panicz jest offline