Tallur ja nie wiem, twoje poglady sa conajmniej nacjonalistyczne. Tak zaciekle brobiles tetra na kyrze (chociaz 90% bylo przeciwko), a teraz bronisz polakow. Wiesz co ci powiem? Polacy u wladzy to jest najgorze g***o jakie moze byc. Na kyrze tak jest, ide sobie noobcharem na 15 lvlu na soldach a tu mi wbija 20 lvl knight i mowi leave or hunted, oczywiscie ja sobie z takich plebsow nic nie robie, ale potem dostaje msg od 3 h lvli ze mam wyjsc. Od paru serwerow gram ze szwedami raczej (teraz xentera) i jest dobrze, jestem w swoim towarzystwie i nie mam sie czego bac. Wiesz jakie oni maja zdanie o polakach? No wlasnie wolalbys nie wiedziec. Oni znaja nasze wszystkie przeklenstwa bo oczywiscie wspanale polaczki non stop na default "k****ja", Pl w wiekszosci cykory, ktore stoja w depot jak widza jakies zagrozenie. Jak wejde na spot jakiemus 20-25 polakowi to on mnie nie ruszy tylko pisze do protektow, albo daje party. I co masz swoich wspanialych polakow, tutaj dostana w dupe i pojda, zaloze sie ze niewiele fragow zdobeda, takie juz jest polski teamwork
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
|