No to teraz cytujemy
Cytuj:
a to do polla... nie wiem co ci twoj kumpel nagadal ze ja zrobilem... wiem ze jak ciebie sciagnal to nie chciales mnie sluchac... od razu wyskoczyles z textem... placisz 2k albo gin, teraz... nawet gdybym chcial to nie moglbym wam dac tej kasy bo przy sobie mialem 150 gp...
|
Najpierw dead potem plac.
Cytuj:
Staraj się go unikać i dużo trenuj. Mnie też wiele osób szantażowało i oskarżało o rzeczy których nie zrobiłam i dlatego zaczelam grać na serwerach "non PvP"
|
Joasia dobrze mowi. Jak sobie nie radzisz na PvP to idz na non-PvP tam jest wiecej takich jak Ty co zabijaja innym potworki i kradna Spiry. Spotkasz cala mase kolegow ^^
Cytuj:
Hmm...widzę, że wiele się w Tibii zmieniło, odkąd prawie rok temu mój 84 lvlowy palek odszedł na zasłużoną emeryturę...polacy zamiast, jak za moich czasów, wspierać się, to jescze się nawzajem pkują...co za naród ...i wy chcieliście ze szwedami konkurować...
|
Szwedzi tez sie miedzy soba tluka... Taka gra, zbiera sie zgraja power gamerow przejmuje serwer i gnoi lamki. A o co tu chodzi ?? ^^
Cytuj:
Powszechnie wiadomo, że postacie magiczne mają słabą obronę, nawet z dobrym sprzętem.
|
Tak ale na nizszych lvl rycek ze slabymi skillami nawet nie trafi sorca ktory ma full def. A sorc pieknie punktuje go z sdkow, hmm i gfb

. Pozatym bardzo czesto rycki ponizej 25 lvl nie maja nawet 4 mlvl na UH.
Na niskim lvl najlepszy w PvP jest palek. Kilka boltow ( tutaj def przeciwnika nic nie daje ), fire bombek, gfbkow i kladzie do piachu wszystko co ma podobny lvl do niego i sie rusza po mapie.
Pozdro