Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2006, 17:28   #28
SicMaggot
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
Tallur ja nie wiem, twoje poglady sa conajmniej nacjonalistyczne. Tak zaciekle brobiles tetra na kyrze (chociaz 90% bylo przeciwko), a teraz bronisz polakow. Wiesz co ci powiem? Polacy u wladzy to jest najgorze g***o jakie moze byc. Na kyrze tak jest, ide sobie noobcharem na 15 lvlu na soldach a tu mi wbija 20 lvl knight i mowi leave or hunted, oczywiscie ja sobie z takich plebsow nic nie robie, ale potem dostaje msg od 3 h lvli ze mam wyjsc. Od paru serwerow gram ze szwedami raczej (teraz xentera) i jest dobrze, jestem w swoim towarzystwie i nie mam sie czego bac. Wiesz jakie oni maja zdanie o polakach? No wlasnie wolalbys nie wiedziec. Oni znaja nasze wszystkie przeklenstwa bo oczywiscie wspanale polaczki non stop na default "k****ja", Pl w wiekszosci cykory, ktore stoja w depot jak widza jakies zagrozenie. Jak wejde na spot jakiemus 20-25 polakowi to on mnie nie ruszy tylko pisze do protektow, albo daje party. I co masz swoich wspanialych polakow, tutaj dostana w dupe i pojda, zaloze sie ze niewiele fragow zdobeda, takie juz jest polski teamwork
Zgadzam sie ale to nie tylko polacy do swoich protektow pisza tak robi wiekszosc ludzi na tibi
SicMaggot jest offline   Odpowiedz z Cytatem