Cytuj:
Oryginalnie napisane przez palamen
No cóż... Feleon'y i Vidfamne'y oraz Alfis nie należą do Tibijczyków, którzych darzyłbym największą sympatią, ale nie mówcie, że Selena to stracony serwer, bo gram na nim i wcale nie jest tak źle... A może to dlatego, że gram tylko na Selenie i nie mam porównania? Tak czy inaczej zgadzam się z założycielem tematu: wbijajcie na Selenę!
|
Nie rozumiem co Ty masz do Larosa ( bo mowisz o Feleonach) nie uwazam go za kogos kto naduzywa wladzy i jest jedna z osob ktore naprawde polubilem na Selenie. Mowisz o rodzinie vidfamne i feleon.. moglbys nie uogolniac. Jesli znasz Sulle Vidfamne to mi powiedz czy kiedys slyszales ze naduzyl pozycji ktora posiada no a jest najwyzszym levelem z tej rodziny o i w dodatku jest Szwedem. A Magda Feleon? Udalo Ci sie ja poznac? Jesli nie to nie wypisuj bzdur ze wszystkie Feleony sa "be" itd. Wszyscy najezdzacie na swe caly czas... swe to, swe tamto. Mnie sie podobala gra ze Szwedami pomimo ze wiem ze robia PA czasem szczegolnie Garm, ale wiekszosc z nich to spoko ludzie i mozna z nimi porozmawiac normalnie. I nie sa jacys porabani czego nei moge czasem powiedziec o niektorych polakach. Dam przyklad robilem Demon Helmet Questa.... bylem tam ja ( mialem rsa) i 7~ Swe 100+ naturalnie . Po quescie mialem na sobie ponad milion gp w itemkach i rsa...... Hmm i jakos nikt mnie nie zabil chociaz jestem Polakiem .... Dla mnie to bez roznicy czy gram ze Szwedami czy z Polakami. Teraz zaczalem grac na Xenerze, wiec zoabczymy czy dane mi bedzie wrocic na Selene czy tez nie
P.S. Jesli chodzi o Alfisa to zgadzam... on ma hunta i gra tlyko po to aby zabic kogo popadnie. Gra rowniez na Xenerze i znam jego nicka wiec bedzie zabawa
Pozdrawiam,
Koti