Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nexagon
Czlowieku takie teksty typu "Tyle mam do powiedzenia" to mozesz sobie do kolegow z podworka gadac, bo dla mnie to nic nie oznacza. Kupiles sobie postac i myslisz ze blyszczysz? wez przestan z tymi odwaznymi tekstami bo mnie to smieszy. Kazdy kto kupuje chara na wiekszym lvlu (czytaj TY) mysli ze on juz jest najlepszy i wszystko moze, przeciez to bzdury lol. Zrob takiego chara samemu i wtedy bedziesz cos znaczyl w moich oczach bo kazdy kto kupuje chary jest dla mnie nikim, jesli nawet wlasie co kupil postac na 300lvlu.
btw. old dixta mial tutaj acc, a nowy owner (czytaj TY) dopiero co zalozyles acc bo teraz to Ty juz jestes DIXTRA, a jak! Kupiles sobie sorca i jestes kawal bandyty odrazu! ;> normalnie super kozak sprawa ;]
Zabijasz moich kolego zaczne sie dobierac do twoich a ty zabijesz 30 lvle odemnie a ja twojego ziomka Ugab~ taki wiekszy najcik, zawsze wieksza strata ;] jak soie chcesz, jesli zle ze jestem wporzadku wobec BB i nie ruszam ich koelgow i to ci nie pasuje to spoko.
NeXa~
|
Po 1 ty jestes dla mnie wielkim ZEREM. Po drugie cos cienko wam idzie z ta wojna takie koty byliście a dziś padł wasz super król guildi finger

byebye