Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985
Tak oszukali Was. I to Wy ich sprowadziliście więc wiem co mówie, czytałem też forum Azury, i wiem co szwedzi pisali, a pisali, że wracają tylko po to aby pomóc Wam wywalić Wanted z Azury. A za Uhanie to moge podziękować Reve~ bo reszta się o*******ała... Btw, ładnie Mataca Wam s*******ił, tylko pogratulować...
|
Nikt z nas nie oczekiwal ze swiat pod panowaniem Divi~ bedzie lepszy i kazdy sobie z tego zdawal sprawe. Walczylismy zeby wyrzucic z serwera Wanted, ktore zabijalo naszych memberow i to nam sie udalo. Gdzie ty tutaj oszustwo widzisz? Ladne historyjki byly dla ogolu - wiec jezeli ktos zostal tutaj oszukany, to ci ktorzy czerpali informacje z forum tibia.com, tak jak ty
@Koszmar
Cytuj:
hahha sojusz z TT dobre...widze ze naprawde malo wiecie ale moze to i lepiej.
|
Gdzie ty widzisz w poscie Fea cos o sojuszu TT z Wanted?
Cytuj:
chyba nie myslisz ze WAnted popelni ten sam blad co zrobil Dof >.<
|
Dzieki temu 'bledowi' mozemy ciagle grac na Azurze, daj Boze wiecej takich bledow
Cytuj:
Zwlekacie juz pare dobrych miechow z doalczeniem do wojny.Jak bys sobie przypomnial byla pewna umowa ktorej nie dotrzymaliscie a mianowicie jezeli Vision wywola wojne jako pierwsi to dolaczycie do wojny oczywiscie po raz kolejny daliscie dupy no ale coz takie zycie.Robcie tak dalej a napewno bedzie wszystko OK-.-
|
Pare miechow temu to my zaczynalismy walczyc przeciwko Wanted, ten konflikt zaczal sie ~10 dni temu. Draz usilnie prowokowal Vision do walki, i na nieszczescie my odpowiednie screeny i logi dostawalismy, takze to ze Vision samo z siebie zaczelo wojne mozna wlozyc miedzy bajki.