Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2006, 21:14   #66
Magda_84_
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 77
Skille: 85/83
Poziom mag.: 6
Domyślny

Co do tematu, to uwazam ze owszem ludzi przydaloby sie wiecej. Biorac pod uwage niektore hunty jak np bks, ktore respia sie co 20-30 minut, albo cyclo gdzie przy 2 osobach powyzej 60 lvl juz expi sie beznadziejnie to na pewno byloby dobrze, chociaz patrzac na hydry to uwazam ze resp jest wystarczajaco dobry a nawet za duzo chetnych
@Palamen
Bardzo nie lubie jak sie kogos nie zna a sie go ocenia, zwlaszcza negatywne, bo to nie wporzadku, jezeli cos do mnie masz, to powiedz konkretnie a nie sprowadzaj do ogolu.
Jezeli chodzi o Larosa, to fakt gral mniej, ale ma przerwe bardziej od expa, bo wiecej teraz trenil, co do tego co napisal na forum, to mial powod wiec to tez nie bylo takie "widzi mi sie".
@zalfik
Z ta sprawa z desertem, wspolczuje, zwlaszcza ze wydajesz sie byc milym i uczciwym facetem, jak to mowia "shit happens", ale niestety nie jest to problem tylko tego serwera, juz nie raz slyszalam o takich sytuacjach i chetnie bym zabila tych ktorzy tak robia, bo wiem jak sie czeka na te 10k niby to niewiele, ale duze ulatwienie, a wszyscy wiemy jakie poczatki sa trudne, teraz juz rzadko wpadam na selene (probuje swoich sil na nowym serwie, ale kto wie, moze wroce niedlugo ) wiec w sprawach tego typu chetnie pomoge
PA - jest na kazdym serwie i raczej od tego sie uciec nie da

@Koti
dziekuje za to co napisales
Magda_84_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem