Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2006, 21:32   #17
Bolexus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
Bolexus ma numer GG 1846217
Domyślny

LOL
Ten typ schakował te postac chyba i se poszedl na faze popekowac a to co zrobil to masakra
21:12 You see Stana Chalkey (Level 45). He is an elder druid. He is Sun of the We Rise Again (Only for Drunken).
To tez jakis mega boss musi być
21:16 You see Bezelowiec (Level 74). He is a royal paladin. He is God of the Revel (Broken Art).
A to to juz mega wypas Rozumiem2 sorców-kazdy po 2 FE.Combo z SD na aimbocie.Ale z tego co widać to ten typek nawet nie miał bota. ROX
@up
Nie pie***lcie ze kazdy ma zamknąć mordy,bo po to jest forum zeby sie wypowiadac.A to że sie ten pallek zachował jak noob to sami mozecie stwierdzic.Przecież to parodia....Całe miasto gania jednego 30 druta bo zabił 70 royala. OMG.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robin Hood z szerwood
qwa to ja jestem ten swe mnie zabil qwa a wy sie ze mnei smiejecie!!!! ***ac swe a nie z polakow sie jeszcze smiac!!! koniec z tibia.pl ! retired!
Gdybym ja stracił level tez bym sie nie smiał,ale gdybys sam taki filmik zobaczył to sam bys pisał durne posty Nie no człowieku. Powodzenia w przyszłości. Może kiedys jakis 10 druit z broni cie zabije bo nie bedziesz mial uhów otwartych?
Więcej takich filmów

Ostatnio edytowany przez Bolexus - 20-02-2006 o 21:33.
Bolexus jest offline   Odpowiedz z Cytatem